Besøgte hestene, og det var interessant! 🌺 og hører dansk i Eurovision ❤️

Hej allesammen, og velkommen til Eurovision om et øjeblik 🌼 vi sætter DR på her i Estland, så vi hvert år hører noget dansk.

Og så arbejder Teivi jo på dansk, så når hun har møder, som hun har hele dagen, så hører jeg det også & er så glad for at være i det.

Jeg skrev til psykologen efter at have besøgt hestene i dag. Og hun svarede med det samme! At hun er stolt af mig, og at jeg skal gå derned mere.

Jeg voksede jo op med traumatisering, at jeg ikke burde være mig, prædiket i hverdagen i lange snakke til mig fra mine forældre, støttet af mine søskende. Så da jeg ville gå til ridning, købte mine forældre som legetøj biler, soldater og maskiner.

Så jeg kunne lege med noget, der passede. Meget, meget traumatiserende, den mangel på anerkendelse. Det ledte til en massiv nedkæmpning af, at jeg skulle udvikle min egen stemme..

noget, der er dybt skadeligt. Jeg skulle følge mine forældres ‘værdier’, ikke udvikle mine egne. Og til min konfirmation den oplevelse foran alle gæsterne, hvor min mor havde forberedt en trøst-præmie for at være feminin.

Så vi har brugt rigtig meget tid hos psykologen på, at jeg ’bare’ skal være mig 👗 og de seneste tre gange nede hos hestene har jeg haft lyst til også at klappe dem. Men var for bange for traumerne, de holdt mig tilbage.

I dag hviskede jeg, at ’jeg er mig’, og det var som om, at en væg foran mig (af angst og traumer og min families stemme) blev brudt ned, og jeg klappede en af hestene ☺️

Det føltes Så godt at gå ind i, at jeg er mig 🌺 jeg filmede videre nede i skoven, og en time senere fik jeg så kraftig dissociation (det angst-symptom som det måske er lettest for jer at læse om i google, hvis I har lyst 🙂)..

men Teivi blev stolt over, at jeg selv bragte mig ud af det. Ved at hviske hvilke dufte og lyde og farver, der var omkring mig. Bringe mig tilbage til nuet. I stedet for i så kraftige symptomer at få flashbacks fra traumer.

Efter det blev det så godt! Kæmpestore følelser gav slip. Det er så vigtigt i dag ❤️ og nu glædelig Eurovision allesammen ☺️