Hvorfor det franske valg er vigtigt – for dig ☺️

Hej allesammen 🙂 jeg har fundet noget super god & rolig musik i Epidemic Sound, der er det arkiv, jeg bruger til mine videoer.

Hvis du har en YouTube, der er mere billeder end snak, så kan jeg varmt anbefale dem! Og under corona var deres navn lidt sjovt 😀 så til tingen.. man kan tænke, hvorfor skulle jeg gå op i et valg i Frankrig?

Men der er masser af grund til det, så read on. Alle går og tror, at Tyskland er the important one i Europa. De er vigtige økonomisk, ja.

Men der stod også i DR, at de faktisk får lidt æren for meget af det Frankrig sætter i søen. Måske er det noget med fransk kultur, men de råber ikke så højt om deres indsats 🙂 de arbejder mere i baggrunden i Europa..

og mens Tyskland er de synlige, så er det faktisk, faktisk Frankrig.. der sætter retningen for hele Europa. Og med Europas indflydelse i verden (vi er ved at tage noget plads fra USA, og Kina er på vej til konkurs, ikke nu, men det kommer)..

..så Europa er vigtigt i verden! Vi kommer aldrig til at opføre os som en klassisk supermagt, men Europa kommer til at sætte retningen. Og når Frankrig så sætter retningen for kontinentet her & EU.. så sætter de jo lidt retningen for hele verden 🙂

Så hvilken verden vi kommer til at leve i fremadrettet, det afgøres af et skelsættende valg i aften.

På den ene side er Macron (nuværende præsident), der havde sin valgfest sidst på Louvre kunstmuseum, hvor Mona Lisa hænger, og de havde champagne.

Hans udfordrer er Marine LePen, som svarer til Nye Borgerlige i Danmark, EKRE i Estland, Sverigedemokraterne, Trump osv, hvad den fløj nu hedder allesammen.

De to er støttet af hver sit af de to lag, der efterhånden definerer alt i verden. Det sociale gab er større end i 1700-tallet, og det gælder globalt i alle lande.

De uddannede, succesrige, veganer & vegetar, kompetente, fotograferende & glade især kvinder og piger. Versus bunden med en masse alkohol og vold i hjemmet osv.

Psykologen har sagt, at det største gab mellem de to sociale grupper.. er i happiness. Den ene gruppe er glade mest af alt, den anden er selvmords-truede.

Og de to lag repræsenterer netop de to kandidater i valget i Frankrig.

Samtidig er bunden så fyldt med aggressive følelser over at være udstødte, at det kan komme til voldelige sammenstød, hvis (når, forhåbentlig) Macron genvælges, og igen holder valgfest på et elite kunstmuseum.

Mens at det virker som en rød klud i hovedet på de socialt troubled, så er det Så vigtigt for Europa & verden.. at der i aften ikke! sættes en retning, der hedder Nye Borgerlige, Trump genvalgt, EKRE vinde vælgere igen…

vi skal langt, langt væk fra, hvordan det var, for den ting har været før & kan I huske, hvor skrækkeligt der var?

Heldigvis har der så netop siden sidste franske valg været sat en Macron retning, hvor man ser de højre-ekstreme tabere i EKRE, Nye Borgerlige miste alt deres indflydelse, det er rigtig godt ☺️

Så når vi nu er på en god bølge med pro-everything, omfavne LGBTQ+ og skønne udlændinge velkomne osv, rigtig godt.. så lad os få den udvikling cementeret i aften, så de højre-nationale i alle år fremover kommer til at dø ud..

og vi bygger endnu mere pro-everything, mere EU & samarbejde mellem lande, veganer & vegetar, godt uddannede & ressource-stærke med hjem, der bygger på skøn kærlighed & omsorg ☺️

For fem år siden satte valget dér netop den retning for Europa, og verden.. og det kommer til at sprede sig endnu mere ud i andre lande den her gang, det der vælges i Frankrig i aften 🦋