De første sommerdage 2022 her 🏜

Hej allesammen 🌞 hvordan har I det? Havde I en god påskeferie? I kan altid lige skrive det til mig på Insta, hvor jeg hedder sorensalik 🙂 så må vi se, om jeg engang i fremtiden kan have fred samtidig med også at have kommentar-funktionen her i bloggen 😀

Først og fremmest vil jeg sige at de seneste 3 uger, udover at have været meget intense, har været så sunde!

(vi har hængt uld op til fuglene at bygge reder af ❤️ )

Jeg havde en to og en halv uges stress-reaktion, men så sagde psykologen også, at hun aldrig har set sådan en udvikling før mellem bare et par snakke. Og det har fjernet traumerne fra min oprindelige familie så meget fra mine tanker i hverdagen!

Der er stadig så meget at tage mig af ift. traumerne, men at de kører mere på udvalgte tidspunkter, som jeg styrer, er rigtig sundt. Så det ikke længere er tanker & følelser, der bare kører i ring i hverdagen.

(gæssene er fløjet tilbage hertil fra Danmark, og vi så årets første stork! Der er jo mange, mange tusinde af dem her om sommeren)

Der sagde psykologen, at det slet ikke er normalt at få styr på det 🙂 de fleste vil have det kørende aktivt hele tiden hele deres liv, hvis de har oplevet hårde traumer. Så det giver mig self. en helt ny hverdag!

Og så har vi haft de første sommerdage her! Forår & efterår er jo meget korte i Estland, ned til tre uger, så det skifter lynhurtigt, og mens at vi lige har haft sne, så siger de nu 25c i vejrudsigten!

Tulipaner er begyndt at komme op i vores have 🌼 det giver Så meget, at vi kan gå derud bare i ti minutter i pauserne, og så i timevis når vi har fri. Sidste år, da vi lige var flyttet ind, sad Teivi derude og strikkede, det vil jeg rigtig gerne se igen.

Hun har lige haft ferie, og vi måtte sammen med hendes chef kæmpe os til, at folk ikke efterspurgte arbejds-opgaver i hendes ferie. Så hun fik faktisk fire dage sammenhængende fri! Normalt er det luksus, hvis to ud af otte dage faktisk bliver ferie 🙂

Så vi var nede ved floden at gå tur, og jeg har fotograferet en masse. Måske har I set at vi også har bygget kasser og drivhuse til at plante i! Der var det i videoen, og så har vi faktisk bygget et rigtig stort også, eller samlet det..

for vi fik det leveret lidt IKEA-stil, men det gik fint, og vi snerrede kun noget af hinanden, når det drillede 😀 nu er det næste..

at jeg tager en tur til Tartu, som altid i botanisk have, men jeg vil også gerne lige tjekke, om båden Pegasus, som vi har sejlet på floden med en enkelt gang før.. har startet sæsonen for sommeren.

Teivi har sagt, at det projekt hun laver på arbejdet lige nu kommer til at optage alt hendes tid. Men det er også meget hyggeligt at være der alene, og så må vi se i hendes sommerferie 🌞