Planlagt er Spanien, København, Skagen og Odense ❤️

Hej allesammen 🌞 hvordan har I det her i påskeferien, godt at have? 🐣 vi snakker jo meget om, at lige nu hygger vi med Sveske, og så efter vil vi gerne rejse.

Det tog faktisk lang tid for mig at blive klar til hele tanken om det, for jeg var bare psykisk træt! Det er nok et sundheds-tegn, at jeg begynder at vise noget energi igen. Teivi siger også, at det er en hel makeover af mig gennem traume-arbejdet,

der kørte i over et år, og psykologen siger det også 🌻 så er det jo, at vi skal ordne en masse papir-arbejde i København, så nogle få dage der bliver nødt til at være inden mit pas udløber.

Så det bliver indenfor to år. Og dem stadig på tegnebrættet er Grækenland, og så har en veninde i Grønland inviteret os, men de kræver rigtig meget planlægning, vi ser på det.

Mine søde bedsteforældre boede jo i Skagen i hele deres liv, og det var en oase fra alle problemerne i min barndom. Jeg brugte alle mine somre der 🌾 så der skal vi også til, men efter min far er død, for de hænger ud der tit.

Og så efter min mor er død sagde psykologen, at jeg nok bør gense Odense, hvor jeg voksede op. Hun sagde, at Skagen & Odense kan være vanvittigt med indtryk..

og at vi ikke skal bekæmpe de indtryk, men go with it og lave dem noget ekstra traume-arbejde, Skagen self. også for at vise Teivi mit safe place i barndommen ❤️

Det aller-nyeste er, at en kollega til Teivi har en lejlighed i Spanien, tre kvarter fra Malaga, som vi kan leje, når vi har lyst. Og det har vi, og vi gør det! Så nu hygge med Sveske..

og så bliver Spanien i den lejlighed en længere ferie, enten i slutningen af den estiske vinter & så komme tilbage når haven her blomstrer 🌼

Eller i efteråret, når det bliver koldt her 🌴

Men alt andet end København venter nogle år, og det er godt, for det ville slet ikke passe ind nu 🦋