På en dag, der bekræftede, at alt er forandret 🌴❤️

Hej allesammen 🦋 vi er meget tæt på årets første tordenvejr lige nu! Og de siger, at det bliver sommer efter.

En del år er forår & efterår super-korte i Estland, ned til 3 uger. Og så er vinter og sommer de lange årstider, især vinter.

Og det ser ud til også at være tilfældet i år. Så forår mere eller mindre har været om et øjeblik. Jeg var hos psykologen i fredags, og.. en stor ting er, at det går så balanceret nu, at hun gjorde det tre uger indtil næste snak.

Og endda sagde, at hvis det fortsætter sådan her, så bliver det en måned eller mere mellem hver snak. Vi har meget, at der skal være de snakke som, der er behov for.

Men målet med det hele er jo, at man gennem årene kan slow down ift. hvor intens behandlingen er, som det bliver bedre. Så det er rigtig stort ☺️

Det begyndte at regne nu!

Så sagde hun også, at det er helt andre følelser, jeg viser hende nu. Og der var enormt behov for at have de gamle følelser, da jeg havde dem.

Så alt det jeg også har blogget om, var dybt nødvendige følelser. Et eksempel er, som hun sagde, at frustreret faktisk er at sætte grænser.

At jeg var så frustreret over nogle personer var dybt nødvendigt ift. at de personer trådte på Teivi & jeg. For det er et trin i at sige stop det 🌞

Det, hun så sagde, er, at nu når de følelser ikke er så aktive længere, så er det faktisk fordi, at jeg har det bedre. Og at de giftige personer er stort set væk.

Nogle gange sker det, at en patient mere lægger et låg på følelserne, og det er ikke godt. Men her sagde hun, at det er, at følelserne faktisk forlader mit system 🌞 så hun sagde lav noget, der repræsenterer mine nye følelser!

Jeg var i palmehuset i botanisk have i Tartu, og lagde en video op derfra – jeg elskede at filme den 🌴 og den repræsenterer meget mine nye følelser. Og at nogle følgere ikke længere har kunne se sig selv i det jeg laver & har forladt..

der sagde psykologen, at de måske netop har meget overlap med mine gamle følelser, og at det så er psykisk stærkere personer, der kan se et stort overlap med de her nye følelser ☺️

Samtidig så opfordrede hun mig til at give slip på alle de ting, der repræsenterer de gamle følelser, nu når de ikke er ret aktive i mig længere. Så udover det jeg laver lige nu her, gav jeg slip på mine blogindlæg, nogle videoer og nogle personer på facebook.

Det hele var super vigtigt at have, og det gav en nødvendig forandring ☺️ så skal jeg også bare sige, det er ikke så relevant længere, og så kan jeg lave mere herfra 🌞

Det der tordenvejr er virkelig på vej 😀

Jeg har snakket lidt med psykologen om en frygt, for at jeg så ved et uheld skulle vende tilbage til mit gamle følelses-liv, hvor jeg var meget mere forpint.

Og hun sagde at de ting, som vi laver, er så dybe, at de ikke kan annulleres, når de er udført. Det er godt 🌴