Den sundeste uge i vores liv ☺️

Hej allesammen – I kan lære mig endnu bedre at kende i det her indlæg ☺️ og det betyder så meget at dele, dels for ens følelser, og så at det kan være et øjeblik mellem mennesker.

Den her uge, der startede med neurolog mandag, som jeg skrev så meget om.. har været den sundeste i vores liv, og nu er det weekend ☺️

De bekymringer ift. hvad sygehuset finder ved scanningerne.. er faldet til ro. Vi kan kun konkludere, at vi ikke ved noget, indtil vi har konkrete svar. Så det ville være spildte kræfter at tænke en masse scenarier op.

Det var svært at undgå lige efter, men så fortsatte vores hverdag, og vi kunne lægge det fra os. Så nu har vi i nogle dage været optaget af andre ting.

Vi har en formodning om, at alt er stille og roligt, og den skal vi bare holde fast i ☺️ så kontaktede min far mig jo med sin creepy væremåde.. virkelig, de ting der foregår i mandens hoved, det er uhyggeligt..

men at jeg blokerede ham endnu mere, før han nåede at sende et helt brev, det var rigtig sundt & styrkede os 🌞

Og så i aften fik vi den sidste del af den sidste Harry Potter film, den er jo i to dele, så nu har vi dem alle, og jeg kan se dem så tit jeg vil ☺️ det er skønt! Glæder mig så meget!!

Have ting, der er permanente & hyggelige, og vi har allerede et skønt minde med den fra movie aften i aften med popcorn ☺️ Sveske kom så hyggeligt og sov på sofaen også!

Der er en ting, for det at vi har alle filmene nu, det afsluttede noget for mig. Jeg har en lidt speciel historie med Harry Potter, og så har Teivi & jeg mødt J.K. Rowling, hvilket var en kæmpe oplevelse.

Men da jeg boede i Kolding i to år før jeg mødte Teivi, der så jeg med vanvittig angst Harry Potter kl. 4 om morgenen uden at have sovet hele natten, med en dag på uni dagen efter. Og det skete næsten hver nat.

Med voldsomme angst-anfald komplet, helt alene. Uden støtte fra min familie, og uden rigtige venskaber. Jeg var alene med de voldsomste angstanfald, og et knæ der gik i spænd og krampede i anfaldene. Min hverdag var helt off it..

Jeg snakkede med psykologen sidst 🙂 og hun sagde, at uden en bestemt dag da jeg var 18, så var det ikke gået dén enormt svære vej for mig..

Hun sagde, at jeg ikke kunne undgå at ende i den situation i Kolding, så jeg kan tænke bedre ift. det. At det ikke var min skyld, at jeg var i situationen.

Den bestemte & traumatiserende dag, der satte sig tungt på min hverdag i Kolding, og som jeg gennemgik med psykologen sidst..

var at min storebror kun et år forinden & for anden gang forsøgte at kvæle mig. På sygehuset, hvor jeg kæmpede mig ud efter, skrev de i en fil, at der efter vold var tydelige blodansamlinger på min hals.

De var chokerede over, at min bror gjorde det. Og jeg begyndte at græde hos psykologen sidst, for det var, da det traume skete, at jeg helt opgav et liv med min familie.

Heldigvis trådte Teivi så ind i stedet for ❤️ og nu har vi kat & hjem 🙂

Men var det ikke sket, så havde jeg ikke haft alle de rædsels-oplevelser i årene efter.. Så at jeg så rigtig meget Harry Potter i tiden efter..

..i et årti kunne jeg ikke se filmene. Jeg kan det i vores hverdag nu, og har kunne det i halvandet års tid 🌞 så at vi i aften lavede movie night og fik den sidste af filmene, og psykologen hjalp så meget på dét traume..

..og vi blokerede min far endnu mere ude, har bygget den sundeste uge i vores liv. Faktisk sammen med en ting mere ❤️

I dag var en rigtig hyggelig en ude her i vores hus med et kamera, der kan se hvor varme bliver mistet. Om det er gennem væggene, der så skulle isoleres, eller.. Han har faktisk en nevø, der bor i Danmark med en dansk kvinde ☺️

Og han sagde, at vores hjem er i langt bedre tilstand, end vi faktisk troede ☺️ hele renoverings-projektet blev ændret komplet. Og det er Teivi’s farfar, som i sin tid byggede huset, og han var rigtig god med en masse gardening og blomster og elskede naturen ❤️

Han byggede et rigtig godt hjem, som vi bor i nu ☺️