Ned til hestene i næsten forår 🌱

Hej allesammen 🌞 nu har det jo været lidt hektisk.. hvordan har I det? Nyder I, at corona ser ud til at blive meget mild over noget tid?

Det kunne være skønt, når det bare bliver på højde med en influenza, og det er også det seneste, de siger. At det kommer til at findes, men som en af influenza-typerne og på højde med snøft om efteråret.

Og at over tid kan vi betragte det på samme måde – i hvert fald for os, der self. er vaccinerede 🙂 og så med det hospital, jeg har fortalt jer om de seneste dage..

Teivi & jeg snakkede jo om, at de mest vil bekræfte, at der ikke skulle være noget alvorligt. Så vi er blevet rolige nu, og er super glade for at have god hjælp til hverdagen 🙂 self. skal det checkes, når det er i min forælder..

så det er fornuftigt nok. Og så har det været -23c i går og i nat, og så bliver det jo plus tre c i morgen. Så det er meget omskifteligt. Og tiden er gået, og jeg så pludselig..

at det er noget over en måned siden, at jeg sidst var nede at sige hej til hestene! Så det vil jeg rigtig gerne igen ☺️ vi kender dem jo dernede, det er den stald, hvor Teivi opdrættede heste som teenager..

og vi har dem på instagram osv. Så det er hyggeligt, og selv om det er Teivi, der kender dem, så er de begyndt at genkende mig og også sige hej til mig. Så i solskin og lidt forårsvejr kunne det være skønt 🌱

Efter alt det, der har været lidt dramatisk. Og så lavede jeg jo en lille notits her i bloggen i går, at jeg måtte blokere min far endnu mere. Da han begyndte at involvere sig selv. Det er ret creepy, at han ikke accepterer, når han er u-velkommen i nogens liv..

faktisk begynder han at stalke enhver, der afviser ham. Og dukker op i deres liv på indtrængende måder, fordi han føler sig mindre maskulin & føler sig mindre macho mand, hvis han skal lytte til nogen, og acceptere nogen andres ønsker end hans egne.

Min søster, der desværre ikke lever længere, afviste ham også. Hvilket fik ham til at få en besættelse af hende, hvor han skrev breve efter breve, selv om hun returnede dem alle, og har været dybt forstyrret af manden, som vi er..

hvilket kun fik ham til at acceptere hendes afvisning endnu mindre & creepy sende hende endnu flere breve.

Der er ikke andet at gøre end at lukke alle huller for, at han kan finde en. Og han bruger timer hver dag på at søge online, hvordan han alligevel kan kontakte de personer, der har afvist ham. Og når man blokerer én konto på sociale medier, så opretter han op til fem-og-tyve nye..

og så må hans offer finde dem alle for at blokere.

Men det føltes skønt at blokere ham hårdt og kontant i går ☺️

Og så skal jeg ned til hestene, hvilket glæder mig super til 🌞

Det er et Så roligt sted, hvor jeg altid kan bruge original lyd fra videoerne, hvis jeg har lyst.. fordi der ikke er andre lyde end hestene & skoven. Roen her nyder vi fantastisk ☺️

Hvis jeg er i hopla, kan jeg fortsætte fra hestene ned til skoven, hvor jeg går ad en country grusvej & kommer fra marker til tæt skov, der er Så skønt 🌲

Og jeg Glæder mig til at vise jer det ☺️ jeg har jo ikke oplevet et forår her endnu! Der er stadig sne, men self. i plus tre begynder det at smelte.