Super nice oplevelse – tusind tak for den allesammen ❤️

Hej igen, jeg laver lige lidt follow-up på alt det hospital, jeg skrev til jer om i går 🙂 snakkede med Teivi om, hvordan vi bedst kan se det hele, og det som vi endte med, skrev jeg også lige til psykologen.

At det hele er for at udelukke, at jeg udover at have psykiske ting også skulle have noget biologisk. Ingen er bål & brand, men da der er nogle alvorlige ting i min familie, så skal vi have bekræftet..

at de ikke også er hos mig 🙂 så det er bekræfte, at alt sikkert er fint. Og så kan det hjælpe psykolog-snakkene også.

For der bliver det rart at vide, som jeg skrev til hende, at når vi dealer med det psykiske, at så dealer vi med alt, der er 🙂 en sikkerhed for, at vores arbejde hos psykologen faktisk dækker det hele.

Det er sådan en rigtig ikke-katastrofe-tanker måde at se det hele på. Og så vil jeg sige tusind tak til jer alle ☺️ for en oplevelse I har givet mig i de her dage.

Teivi & jeg har følt, at vi virkelig har folk som går op i omsorg for os ❤️

(og den tak er ikke rettet på min far, som begyndte at involvere sig selv med sin falske omsorg & som straks-konsekvens blev blokeret endnu mere)

Vi har alle jer med kærlig, ægte omsorg, som I virkelig, virkelig har vist os, tusind tak ☺️ det har hjulpet mig så meget i de her dage, hvor det self. er lidt ubehageligt at alvorlige ting skal tjekkes.

Så jeg vil bare sige tak ❤️

Det har været fantastisk at opleve dybt i mit hjerte, at I er flokkedes med støtte til os, og jeg ved, at med jer vil det være skønt & fint at gå igennem det hospitals-forløb 🙂