Ret sikkert, at min fødselsdag bliver i forårsvejr ❤️

Hej allesammen 🌞 det var så godt at sove! Hvordan sover I for tiden? Det er så vigtigt at sove roligt, og vi byttede jo om på Teivi’s kontor og soveværelset, og det var rigtig godt.

Lige nu har vi minus en-og-tyve c, og solen er begyndt at skinne. Og så hopper det direkte ind i plus tre. Så det er meget omskifteligt for tiden, vejret. Allerede om en måned skulle det være omkring frysepunktet hele tiden, hvilket jo er varmt her 🌴❄️

Så min fødselsdag bliver meget sandsynligt i nogle enkelte plusgrader, og vi kan bruge den meget ude i haven. Skønt! Og så kommer der mere lys by the day lige nu 🌞

Nu har vi jo de undersøgelser ude på sygehuset lige i dagene op til min fødselsdag, så vi vælger nok at holde den herhjemme i Jõgeva, hvilket vi elsker!

Jeg viste jer jo Den store fuglevideo, som jeg lavede, og den kommer faktisk også i en forårs-version, som jeg glæder mig kolossalt til at lave ❤️

Man kan få ligesom med fuglefodring så en holder med ting, de kan putte i deres reder & bygge reder af!

Teivi fandt den i havecenteret, og jeg vidste det slet ikke, at man kan få dét, men det er genialt! Men uld & andre ting, som de liker til deres reder. Vi laver også vores egen, for vi har jo haft den holder til fuglebolde..

så den fylder vi tætpakket med uld fra Teivi’s strikning, og så har vi to holdere, den fra havecenteret, og så den fra fuglebolde. Og den nye, vi får, hænger vi i et af æbletræerne ude i haven!

Glæder mig så meget!! Og til forårs-versionen af Den store fuglevideo er der helt sikkert meget lys til at lave den 🌞 så det kan være, at den bliver til flere fuglevideoer.

For netop i foråret, kan jeg jo lave det hver dag. Så glædeligt nok snart forår 🌱