Det kan være en godartet tumor – så godt at vi bare checker det ☺️

Hej igen allesammen 🙂 nu sidder jeg i sengen herhjemme og spiste den sidste kanelsnegl fra Tartu af, og så føler vi allerede her formiddag, at vi har opnået en masse. Og har stadig hele dagen.

Kan I huske, at jeg har skrevet om en godartet tumor i hjernen, som min far har? Den har netop givet ham de symptomer, som neurologen begyndte også at finde i mig i dag.

Med en side af kroppen, der er markant svagere end den anden, hvor nerverne ikke er så aktive heller. Samtidig med at nogle episoder ved mig har lignet epilepsi, sagde en læge.

Og neurologen sagde i dag, at epilepsi-symptomer meget tit optræder sammen med en godartet tumor i hjernen.

Så de var meget interesserede i, at min far netop har det, da det kan være arveligt. Vi vi ikke endnu, hvad det hele er, og –

så skønt at super kompetente special-læger kigger på det ☺️ de vil lave ret dybe hjerne-scanninger, og måle elektricitet i hjernen.

Og vi kan ikke lade være med at gå lidt op i.. at det her er et setup, vi fik sat i gang i løbet af få uger, da vi blev opmærksomme. Derfor også at hvis det er, så har det heldigvis ikke fået lov til at udvikle sig 🙂

Mens at min far de seneste 30 år har haft mulighed for at få det samme testet, men løftede ikke fingeren og fik det gjort, fordi han er bange for at høre sandheden, der kan være ubehagelig.

Så i stedet lukkede han øjnene for det i hele sit voksne liv & lod tumoren udvikle sig, til han i to omgange lå rystende på gulvet ude af stand til at bevæge sig ud over at ryste & ikke var ved bevidsthed.

Smukt.

Havde han som os sat læge-værket i gang for 30 år siden, kunne han have sparet sig og sine omgivelser for rigtig meget og haft et langt bedre liv.

Men nej, lukke øjnene for sandheden hver eneste gang, at den ikke føles behagelig. Men så bliver problemerne netop til bjerge, som de gør i vores familier, og så er det for sent at løse dem.

Så et skulderklap til Teivi & jeg for straks at reagere, ringe til alle relevante læger, få sat scanninger op & få et svar og derefter evt. medicin 🙂