Måske fødselsdag i forårsvejr? ❤️

Hej allesammen ☺️ det bygger Meget op mod et tidligt forår, og Teivi fortalte mig i aftes, jeg har jo ikke været her i huset et forår endnu.. at vintergækker .. snowdrops.. gror ude i haven hvert forår!!

Glæder mig Så meget til at have vores egne af dem, det har vi aldrig haft før. Det er lidt sjovt, for alle de frustrationer har ligesom givet slip.. ligesom at nogle af de traumatiske oplevelser har, og det har virkelig givet os en meget bedre hverdag.

Hvis man går rundt med en masse traumer og bor blandt folk, der frustrerer en i hverdagen.. så har man det jo ikke godt, men vi har flyttet os både med psykologens hjælp, og så har vi flyttet os fysisk hertil ❤️

Jeg skal også rette en ting, som jeg har skrevet tidligere 🐱 kan I huske, at Sveske & jeg har den samme fødselsdag? Vi fandt hendes attest fra shelteret, og det er faktisk i april hun har fødselsdag og ikke samme dag som mig –

vi havde fuldstændig lost it, men i virkeligheden har hun så samme fødselsdag som H.C. Andersen d. 2. april. Så er det på plads 😀

Så jeg har fødselsdag lige her om lidt den 4. marts, og Sveske har d. 2 april.

Så lille Sveske-kat kommer helt sikkert til at fejre fødselsdag med forår 🌱 og måske gør jeg også allerede om halvanden måned! Efter vi flyttede her til Estland, kan min fødselsdag gå to veje..

enten er det -30c og vi går tur på den frosne flod.. eller det er plus nogle grader og vi tager på en af de første ture i botanisk have. Det er meget tit enten den ene, eller den anden.

Og i år bygger det meget op mod en forårs-fødselsdag. Vi vil jo rigtig gerne på flere cykelture, så afhængig af Teivi’s arbejde, holder vi min fødselsdag her i Jõgeva, eller tager i botanisk have i Tartu.

Lige nu er alt sneen i gang med at smelte! Det er plusgrader, hvilket er ret vildt, men så får vi måske tidlige vintergækker! Jeg slog dem op på google, og de gror fra februar af, men afhængig af mild, eller hård vinter.

Og vores vinter i år startede superhård isvinter, og så er det slappet lidt af siden 🌼