Tidligt forår i 2022? 🌱

Hej allesammen – jeg fik lidt nyheder af at læse DR, sjovt nok 😀 og de havde, at nytårsaften er usædvanligt varm i hele Nordeuropa og også her i Estland. Efter at vi jo havde kind of -30c.

Og vi har en vejrudsigt, som mange estere bruger, der rækker en måned frem, og den bygger også op mod et tidligt forår 2022! we wouldn’t mind 🌱 har så mange projekter i haven & vi har brugt en masse tid på det seneste..

på at få nyt vand i åen efter alt det familie-konflikt, så vi snakker meget blomster i haven! Og grøntsager. Teivi har tilmeldt sig et kursus på estisk, som hun allerede er i gang med, og det hele foregår online, så ligesom hjemme-undervisning..

om hvilke blomster, der gror godt i Estland, når vi jo har et ret barskt klima med vinter meget af året ❄️ og også hvordan man så kombinerer forskellige af de blomster, så det ser godt ud.

Vi vil gerne have en lidt vild have, hvilket er lidt revolutionært i vores område her 😀 men regner med, at naboerne vil omfavne det, de er rigtig søde.

Og vi planter en masse forskellige blomster, nu når Teivi føler sig lidt skyldig over, at jeg ikke kan komme så meget i botanisk have i Tartu efter, at vi flyttede til Jõgeva. Men jeg siger tit til hende, at det jo skyldes rigtig meget..

at psykolog i Tartu har været meget intenst, og at når alt det traume-arbejde lige slows down, at så kan jeg jo lave skønne ture til botanisk have, der kun er det 🌞og så har det jo været kæmpe masse sne!

Men et tidligt forår måske, og at vi allerede er begyndt lidt at tage det langsommere hos psykolog, så skal jeg også nok få mine ture til botanisk have 🌼 Vi er jo begyndt i den aller-seneste snak at flytte traume-arbejdet..

så de oplevelser, der før var meget aktive minder, kan omdannes til erfaring 🐱 Så vi ville elske tidligt forår, så jeg både kan det, botanisk have, og så skal vi bygge hele vores have! Hvilket med den lidt korte estiske sommer ville give os noget mere tid.. før et nyt Winter Wonderland ❤️