Tak for, at I var her til jul ❤️

Hej allesammen, havde I en god juleaften? ❤️ det havde vi! Skippede jo julemiddagen i går for at få noget søvn efter et meget psykolog 2021.

Så i dag lavede vi det bedste mad! Vi har faktisk lavet det samme nogle juleaftener i træk, og i dag lykkedes det virkelig! Marineret blomkål og gulerødder og løg og andre grøntsager, og så sorte linser.

Ikke den mest traditionelle julemiddag 😀 men vi går jo heller ikke meget op i traditioner, og ønsker det som det mindste vegetar, og helst vegansk. Og det smagte skønt!!

Jeg vil sige tusind tak til jer for, at I har været med os i julen, også i julen ❤️ det betyder så meget for os her i vores hjem, at jeg kan lave ting til jer.

Med den historie, vi har, så kan julen være lidt svær. Men vi har bygget traditioner, der passer til vores lille familie, Sveske, Teivi & jeg ☺️

Og så sidste år var vi f.eks. med Gvido & dengang hans eneste hund (nu har han to!) ude i naturen. Det er perfekt for os, når vi er ret følsomme efter en masse, vi har været igennem. Og så har så mange ønsket os en glædelig jul i år, det har varmet så meget ❤️

Pga. alle de følelser fra traume-arbejdet hos psykologen, som vi startede sidste forår.. så har jeg haft behov i hjertet for at lave rigtig, rigtig meget blog, Instagram og vlog her i 2021, og det har fyldt mig med glæde, jeg elsker at lave det ✨

Og jeg elsker så meget, at I har lyst til at være en del af det ☺️ tusind tak til jer igen!! Jeg har brugt meget af i dag på at kigge alt det igennem, og få lidt mentalt overblik over alle følelserne i 2021.

Og så har jeg sorteret også ☺️ Noget indeholdt følelser, som var enormt vigtige for mig at være i, og meget sundt at arbejde med, og så gav jeg slip på de følelser nu. Og andet var ikke et så stort hit blandt seere og læsere, så der har jeg lidt mere praktisk sorteret lidt ☺️

Så nu passer det hele både til, hvad I har fulgt meget med i, og til hvilke følelser jeg gerne vil tage med ind i 2022. Faktisk bærer man jo også de gamle følelser med sig, men som jeg snakkede meget med psykologen om i den seneste snak..

så kan de gamle følelser være omformet til erfaring. Fra at de var meget aktive, brusende følelser ☺️ og det er sket en del, at især nogle gigantiske følelser fra oplevelser med familie..

med psykologens hjælp er skubbet i baggrunden og langsomt er omdannet til erfaring. Som vi bruger nu, når vi bygger hygge ❤️

Og der har jeg også givet slip på nogle indlæg & videoer, hvor jeg havde de meget brusende familie-følelser, mens jeg lavede det. Og det skulle jeg have!! psykologen siger netop meget, at svære følelser bliver i en, indtil man har mærket dem. Levet dem.

Og så givet slip på dem ✨