Glædelig jul allesammen ❤️ der er styr på tingene i aften 🎄

Så glædelig jul allesammen ❤️ Vi håber fra os tre herhjemme (Sveske inkl.) at I har en forrygende lille-juleaften! Der skal også med til en del læsere Merry Christmas ☺️ Feliz Navidad skal nogle også have ❤️ og häid jõule på estisk ✨

Og så de sprog jeg ikke kan, hvis nogle taler dem 😀 jeg skrev jo, at vores julemiddag, eller tingene til den, blev meget forsinkede, og i dag blev leveringen endnu mere forsinket.. men dukkede op til sidst!

Så vi har hygget med de dele af leveringen, der er mere til snacks siden, og jeg fik ’Danish cookies’, som man åbenbart kan få her i Estland, fandt Teivi til mig 😀 de smagte mest af komplet sukker, men det var helt varmt om mit hjerte at spise dem.

Og så har vi lavet risengrød! Det tog Teivi flere år at lære at lave dansk risengrød, da alle de ting foregår helt anderledes her i Estland. Men hun laver den perfekte risengrød & ris alemende hvert år, som jeg er meget taknemmelig for ❤️

Jeg vloggede ikke vores risengrød i år, fordi jeg allerede har spammet helt sindssygt med videoer, give it a break, Søren 😀 men jeg skal nok lave fine ting til jer!

Og så er det så fedt, at vi fik sat grænser overfor familie-medlemmer meget guidet af psykologen. Det kører nu ☺️ Og Teivi fik langt om længe juleferie, efter hun lille-juleaften skulle løse en krise på arbejdet.. meget sådan det er, men nu juleferie!

Og hun er allerede faret hen til vinduet og skruet karmen af, og er i gang med at lære at isolere, i første omgang med uld fra hendes lave sit eget garn. Hun er er lidt skør, men meget lovely ❤️ og så truede hun mig med, at hun ville lave risengrød i en lille gryde!! hvis jeg ikke vaskede den store gryde 😀

Så vi endte altså med fire liter risengrød til os to – glædelig jul ❤️