Vil dyrke vores egne kerner til bagning 🌻 og måske få et par høns!

Hej allesammen 👩🏻‍🌾 så er der lidt nyt, jeg har tænkt på siden i går, hvor jeg skrev til jer om skuret ude i haven! Og i dag bliver det et bare glad lille indlæg, nu når de store samfunds-emner måske er dækket for nu.

Jeg ved ikke, om I har spottet det i nogle af mine videoer, men det skur, vi henter brænde i, har egentlig bare en helt bar mur. Den er bestemt meget country, den mur, men kan blive det mere!

Så, som jeg skrev har jeg et projekt.. hvor vi laver træ-gitter op ad muren med blomsterkasser forneden af træ,

Og så solsikker skal vokse op ad muren og med blomster også plantet ind i det trægitter 🌞 Vi har det lidt som mit have-projekt, nu når Teivi har så meget styr på det produktion af perfekt muldjord.

Og så har jeg tænkt på siden i går, at jeg engang så hvordan, man kan lave sine egne solsikke-kerner til bagning! og vi bager jo helt afsindigt her i country-huset ❤️

Det er noget med, at tage kernerne faktisk er noget, af det sidste man gør. Man lægger hele blomster-hovedet til tørring med de gule blade og det hele. Men det, vi så skal researche er lidt, i hvilket klima de skal ligge.

Jeg kan faktisk ikke huske, om det var udendørs eller indendørs, at jeg dengang så dem lagt til tørring. Og skal det være i sol, eller skygge, eller? Alle de ting skal vi lige finde ud af. Og hvor lang tid de skal ligge..

er det lidt på gefühl, hvor man kigger hvordan, de ser ud, eller? Men det vil virkelig tage country endnu et trin op at dyrke vores egne kerner til bagning! Og så..

har vi også snakket om at få et par høns til hygge-kæledyr & æg, der så kommer fra sunde, friske og fantastiske høns ☺️ der er flere af de nærmeste huse, der også har høns. Og haner forsøger tit at vække os om morgenen!

Så det er lidt planer for forår & sommer ❤️ hønsene kan dog tage noget tid..