Julefreden kom i aften herhjemme ✨

Hej igen allesammen, det er lidt tid siden, at jeg skrev sidst, så her er to indlæg på en aften ☺️ ideen er jo, at når juleferien kommer tæt på, at så falder alting til ro, og mennesker bliver rolige ❤️

Og det kom i aften herhjemme, efter at Teivi har haft arbejdsdage på fjorten timer, intenst i hver eneste af dem. Det har varet i flere uger. Og nu har vi langt mere tid & overskud til hinanden og lille Sveske, som vi dog har sørget rigtig fint for self. 🐱

Men jeg har haft Meget psykolog at tage mig af. hvor hun virkelig satte nogle ting i gang i mig sidst.. og de har fundet en plads, hvor jeg måske er lidt forandret igen, som det også er meningen ✨

Så i eftermiddag viking’ede jeg i vinteren, der dog er lidt mild lige nu, ned til butikken og fik chips og forskelligt, og så fik vi også en pakke fra supermarkedet, online mad-shopping, som vi kalder hurra-pakker efter de kæmpe pakker mine bedsteforældre i Skagen sendte til mit barndomshjem dengang 😀

Men ja, vi elsker Teivi’s karriere, men det kan også være lidt hårdt. Til gengæld har vi ubegrænset frugt herhjemme, og kunne få ny opvaskemaskine da vi havde lyst. Men det kræver også rigtig meget energi 🙂

Så nu med julefreden sænket her, så kan vi kigge på smukke gåture, nu når det bliver meget minus udenfor igen ❄️ og i hurra-pakke fik vi marcipan og andet til at lave hjemmelavet jule-konfekt, hvor jeg måske endda tager jer med endnu engang, jeg har lavet det før, men det er så hyggeligt ❤️

Og så har vi flyttet rundt i alt i huset 😀 soveværelset er nu, hvor Teivi’s kontor var før. Og så arbejder hun nu ud til vinduet mod haven, hvor vores fugle-fodring også er! Så hun kan have det mere.

Vi fodrer faktisk fugle på begge sider af huset, men det i forhaven står længere væk fra vinduet der, og på den side, hvor hun arbejder ud til nu, er spætterne, der besøger os tit ✨ jeg arbejder meget på at lave ‘Den store fugle video 2022’..

som jeg håber at kunne lægge op til nytår ☺️ det kunne være en god start for dem, der ser med, på det nye år ❤️