Viking’ede til psykolog i -26c ❤️

Hej allesammen, jeg fik lidt en oplevelse 😀 men i dag.. har Teivi arbejdet til kl. 21 (9 pm) fra kl. 7.30 i morges.. så det blev aftensmad fra den Indo-Kinesiske & heldigvis arbejder hun hjemmefra.

Sveske var super dygtig at acceptere det, men jeg kunne også være med hende og vi familie-hyggede, katten & jeg ☺️

Jeg var nede hos psykologen i går! og de har brug for mere plads, allerede nu efter at hun skiftede til privat. Så de har fået kontorer i førstesalen (2nd floor) i Tartu Banegård!! den jeg viste jer snestorm-video af! Og man skal op ad en trappe, som er til personalet og jeg føler det lidt FBI det hele, og grinede også af med psykologen, at vi skal snakke dér 😀

Hvis de har et vindue ud til sporene deroppe fra, så laver jeg helt sikkert nogle klip til jer. Men, i går var det stadig der på 4. sal. Så der hoppede jeg lige op til 5. sal og filmede ud over Tartu i -26c which in America is -14,8 degrees Fahrenheit ❄️

Alle træerne i Tartu var dækkede af is, og med alle birketræernes hængende grene var det Så smukt ❤️

Og jeg var i julebyen Jõululinn i 3 omgange, fordi det var så koldt, så først til solopgang, så efter psykolog, og så efter kaffe & kokos-kage på Krempel Kohvik, der er vores favorit cafe i Tartu ☺️

De er så søde derinde, og jeg kan så meget anbefale dem, enhver i Estland der læser med. De skriver altid på servietten til kaffen, og jeg fik også er rensdyr tegnet, jeg elsker det, og så stod der ’a cup of coffee a day keeps the moody clouds away’ ✨

Og så self. også lidt ting fra min snak med psykologen 🌞 jeg har på det seneste haft, at når jeg er træt, så bliver jeg meget følsom og lidt ked af det.. jeg googlede det, og det er et af tegnene på udbrændthed.

Psykologen mener så, at jeg nok ikke er ved at udbrænde, men at vi laver noget enormt intenst traume-arbejde, og at ofte ved patienter er det et stykke tid, man laver det..

men at ved mig er jeg så traumatiseret, at det ganske enkelt bliver, det vi kommer til at lave. Så når vi skal lave det i alle årene, så er det vigtigt at balancere det, også ift. andet der sker i hverdagen..

så jeg ikke bliver for træt. Men at det er det arbejde, der bare tager energi. Så sagde hun også, at vi stadig er i gang med at bygge vores hjem her – og at det med indretning er der styr på. Det lange, hårde slid er i følelser i hjemmet..

det hårde er at bygge det modsatte af det, som vi voksede op med. Det går godt med det! Et hjem, der bygger på kærlighed & omsorg for hinanden, og hvor behov opfyldes & der er tryghed & balance ☺️ det er virkelig, virkelig noget at skulle bygge, når vi voksede op med alt modsatte.

Men hvor er vi langt allerede, det er bare et meget langt arbejde. Og psykologen sagde også, at det Er unfair, at vi skal kæmpe så meget, fordi begge vores sæt af forældre var så inkompetente & traumatiserende.

Så psykologen sagde også, at hun forventer måske endda, at vi kan blive frustrerede igen, det går lidt tilbage nogle gange & så meget fremad igen 🙂 men at når vi laver så meget med traumerne hos psykologen, at så kan det give en masse følelser..

ift. at vi blev udsat for alle de ting.

Der er opgaven så at have følelserne, være med dem, og efter at føle dem så give slip på dem. Uden at blive låst i vores følelser, men heller ikke skøjte overfladisk over dem, når vi bringer traumer op og behandler dem.

Så det, vi får psykologens hjælp til, er self. behandling af traumer, men også at holde det i balance, så vi føler alle følelserne, og så også give slip på dem lidt senere 🙂

Men, jeg vil så gerne vise jer julebyen i -26c ❤️ der var så smukt & jeg elsker, at jeg kan tage jer med ✨ tusind, tusind tak for at I læser med her ❤️