Herhjemme i dag: kom, solen er her! 🌞

Hej allesammen, her fra det kolde nord ❄️ Er I ved at være klar til jul? I kan altid skrive til mig på Instagram, hvor jeg hedder sorensalik ☺️ efterhånden er det fortid, grunden til at jeg måtte lægge kommentar-funktionen her i bloggen to sleep.

Men hvis jeg puttede den tilbage, ville alt blive som det var. Psykologen sagde, at det er så vigtigt et træk, at jeg blokerede min far ude 🌞

uh, neurolog ringede lige og gav mig en tid i januar! så får jeg checket det mulige epilepsi. Det er godt. Mere styr på tingene, det liker vi!

Så i videoen fra den voldsomste snestorm i Tartu, som var vildt sjov at være ude at filme i? ☃️ og nu, efter en meter snefald, er sneen langsomt ved at bare ligge smukt. Og i dag har der været en lille smule, meget lille smule, blå himmel!

Og solen kiggede frem, stadig bag et tykt lag af sne-skyer, men solen var det! ❤️ der var det ligesom, at alt vågnede af en slags sump, Sveske blev aktiv, og jeg sagde til Teivi, solen er her, kom!! og hun fløj fra computeren og herind, og vi stod ved vinduet og så på solen!

Det er massive minus c udenfor, og måske er det netop derfor, at det klarede lidt op. Det gør det jo tit, når det er rigtig koldt. Til amerikanske læsere, så er det approx 3,2 degrees fahrenheit 🙂❄️

Det er meget ligesom, at Teivi har haft en masse forandring, og jeg har også i de ting jeg laver i hverdagen, vi har været kreative & en masse psykolog, og ræset til Tartu til læge & Jõululinn ☃️

Det har været bare en lille smule hektisk (underdrivelse), men nu ligner det jo nærmest, at jul er på vej, og vi hygger op herhjemme! Sveske har sovet foran brændeovnen hele morgenen, det var så sødt 🐱❤️