Vi har symbolsk skilt os af med flyttekasser ☃️

Hej allesammen, jeg elsker, hvor glad den sneperson emoji ser ud, så jeg bruger den tit ☃️ jeg var hos psykologen, for første gang i hendes nye arbejdsplads, jeg flyttede jo med hende derover. Så jeg snakker stadig med den samme.

Og oppe fra femte sal der, er der udsigt over en stor del af Tartu, og man kan åbne vinduet og filme ud! Skal det så meget med sne og til juli i mange, mange grader 🌞

Og så sagde hun, at alllle de følelser, som jeg har skrevet om her de sidste par uger, at de var et kæmpe arbejde. Hvor jeg faktisk fik sagt et indledede farvel til nogle af traumerne 🌞 så arbejder vi self. videre, og det tager lang tid at nå et egentligt farvel til alt det.

Men vi kom et stykke vej nu, sagde hun ❤️ og så har vi symbolsk skilt os af med flyttekasserne, som vi har brugt alle gange, indtil vi endte her til Sankthans (Midsummer). Det er en ret stor ting, for vi har endelig, endelig fundet vores plads.

Og der sagde psykologen, at når det er så roligt her, mest heste & marker omkring, at så bliver vi ikke så ødelagte af de der dumme væremåder, som jeg har skrevet meget om. Vi kan mere slappe af i hjertet, fordi ting som det bliver mere fjerne.

Det er netop, når vi mærker, at nogle af de svære emner slapper mere af her.. at vi begynder at skille os af med flyttekasser 🙂 så er det jo det rigtige for os her. Psykologen har også sagt, at det centrale i vores hverdag skal være sundhed, og med allermest fokus på følelser.

Så det, at vi har ubegrænset frugt i huset, er self. godt fysisk, men vi skulle også finde ud af ting som det for vores følelser. Kender I Yoga with Adriene? Hun snakker om ’find what feels good’, og det tog noget tid.

Vi voksede begge op med en fuldstændig ignorering (neglect) af vores behov, alt det som forældrene jo skal lære børn at føle og reagere (fornuftigt) på. Og over tid lære dem at mere selvstændigt få opfyldt.

Men i begge vores familier var det forældrenes behov. Punktum. Og i min også nogle gange de bedste søskende, der var rigtige drenge. Mine to brødre.

Så jeg har brugt rigtig meget energi på at lære at mærke selv behov som når jeg er sulten. For der var intet i min baggrund, der lærte mig at opfylde selv de mest basale behov, som hvis sulten. Den ting, at lære at opfylde behov, er jo en af de vigtigste roller som forælder, at lære sine børn det. Så ja, det tog lidt tid at ’find what feels good’ –

men vi kom dertil nu ☃️ og så kan vi bo her & gå ture i solnedgangene og have natur og ude på landet omkring os. Og floden for enden af vores vej ❤️