Den skrækkeligste haircut, hun gav mig, er åbenbart t.h.e men’s fashion i 2021 🙄 oh, dear.. og elections in Eesti!

oh noes .. hej allesammen ☺️ det oh noes er fordi at jeg har opdaget noget.. at det mest skrækkelige jeg nogensinde har set ud, hvor jeg bad frisøren om noget helt, helt andet .. at hun åbenbart..

gav mig t.h.e fashion haircut of 2021. Jeg googlede billeder nu, og det hedder ’short & textured’ – hvis I vil se især pandehåret i det, der er det allerværste, så bare google René, der er chef for Noma. Han har det..

det skal ikke være et angreb på ham, self., jeg kender ham ikke 🙂 men en populær søgning, der kom op i google er ’textured hair male losers’ .. jeg kan ikke bære, at frisøren bare gik i gang med det, når jeg bad om noget helt, helt andet, men heldigvis er det vinter og strikhue sæson 🙂

Og det er allerede vokset lidt ud igen. Men det er noget med pandehåret .. fashion billeder er jo med copyright, så jeg kan ikke lægge et ind, men google René, der er chef for Noma.

Det er en frisure, der ifølge ’Man for Himself Magazine’ (I’m rolling my eyes..)

..dominerer fashion i 2021.. og det gør det.. jeg ser overalt den skrigen ‘har en BMW, højeste uddannelse er mekaniker fra teksnisk skole, drikker dåseøl i mængder, fordi de er billige og man rigtig cool bliver fuld ..’ oh noes, de typer..

og ja, det dominerer guys især under corona og efter.. save the World, please..

ps. noget helt andet..🌞 til alle I søde estere, der læser med (og også alle jer andre ❤️) .. Sotsiaaldemokraadid især i Tartu er awesome!! stem på dem! alt er øko og grønt & helt Greta Thunberg ved dem 🙂 de vil fjerne bilerne, lave bilfri, grønne gader (autovabaduse permanent nede ved Raekoja Plats)..

og så ser det ud til, at hvis det overhovedet står i deres magt, vil de annullere alle de bulldozer bygge-kontrakter midt i naturen, som den nuværende borgmester klaprer ud af computeren..

de vil genskabe parken med ruinerne, så den igen bliver nice at gå tur i, de vil belønne folks haver, hvis de giver flere bier, sommerfugle.. i byen .. de vil gøre det stille og roligt i Tartu igen, og genskabe det hyggelige, stille universitets-miljø ❤️

Hvilket også vil få uni-uddannede til igen at like Tartu 🙂 de vil fjerne alle de techno-barer, som den nuværende borgmester har forurenet flodbreden med, og i stedet skabe en flod-promenade af natur, der skal lede op til bilfri gader 🌞

og en masse til gående & cyklende og cykelstier overalt ☺️ de vil gøre meget mere for miljøet i Emajõgi, så jeg ved ikke helt, men måske også begrænse alt det fiskeri i floden ☺️

Btw, skønne klima-nyheder i dag, hvor EU skar fiskeriet i Østersøen (Baltic Sea) ned med hele 88%, desværre fik den danske minister det ned fra en beskæring på 92%, hvilket ville have været endnu bedre ☺️

Lad os spise nogle planter, allesammen ❤️