Så siger jeg farvel til hospitalet 🙂

Hej allesammen 🌼 hvordan går det? Hvis I kigger med i mine videoer, så forsøger jeg altid at finde musik, der er lidt værd at lytte til. Jeg har en masse julemusik klar til at fotografere i Jõululinn, der jo er julebyen i Tartu 😉

Og det tager næsten et halvt år at finde musik til en årstid, så jeg skal faktisk til at have det sjovt med planlægge til forårs-videoerne, ligesom vi også planlægger vores have i øjeblikket. Det er også bare hyggeligt at gøre!

Vi var begge to hos frisør i Jõgeva i dag, og vi gør det aldrig igen 😀 aldrig før har jeg set så skrækkelig ud, men jeg reddede det herhjemme & frisøren stemmer åbenlyst på EKRE, der er længere ude end Nye Borgerlige..

så vi var som ild mod en sø af olie .. men vi har kig på en fin frisør i Tartu igen, der ligger i et meget moderne indkøbscenter, og hvor en veninde bliver klippet. Og der skulle det gerne blive bedre 😀

Men – jeg har også andet nyt 🙂 det kommer af, at min psykolog har fået ny arbejdsplads, og jeg beholder hende. Hun spurgte mig, om jeg ville følge med over i privat regi, og det vil jeg rigtig gerne!

Ligesom med privatskoler, så er der bare mere service, mindre stress, mere komfort, bedre forhold. Så koster det halvtreds euro pr. gang, men det er det værd for at beholde hende. Teivi sagde også, at vi er så godt et match..

og at hun ikke kunne klare at tænke på, hvis jeg skulle starte forfra med en anden. Og det føles faktisk rigtig godt at forlade hospitalet.. det sted hvor alle de syge er 🌞 vi arbejder jo meget på, at jeg godt nok har symptomer..

men at min familie netop har den der story at Søren er intet udover sin sygdom & sine symptomer, ingen personlighed findes. Og i det med at annullere deres stemme, så giver det også mening at flytte mig væk fra krankhaus ❤️

Det er også tit lidt hyggeligere hos privat, måske der er en kop kaffe endda 🌞 Og jeg synes, det giver mening, nu når netop mine symptomer fra angst og post-traumatisk stress er så ordnede med styr på det.

Så det er ret meget en milepæl for mig 🙂 at jeg kan sige noget andet om mig efterhånden 🌼 og så ligger hendes nye kontor nede i Tartu mere mod byen og lige ved siden af en park, hvor jeg tit fotograferede, da vi boede der.

Så jeg kan helt sikkert have mere af Tartu nu, og så komme hjem til hyggelige, rolige Jõgeva & Teivi og Sveske 🐈‍⬛

Så når det er et mere afslappet sted i privat regi, og jeg ikke skal gå ude fra Lõunakeskus af og indtil byen for f.eks. at komme i botanisk have.. så bliver jeg måske ikke så træt 🌞

Så jeg glæder mig til bedre at kunne kombinere psykolog med også at gå en tur med kameraet 🙂 og så beholder vi frisør i Tartu, vi skal bare finde den helt rigtige 😀 så efterhånden har vi bygget..

noget balance, hvor vi både kan have Jõgeva & hjem her og så ikke miste forbindelsen til Tartu og Emajõgi-floden og botanisk have 🙂 der er også mange butikker i Tartu, men er mere sparsomme her.

Så bo i Jõgeva for at have vores skønne have & hygge & natur, countryside, ro, stilhed, heste .. og så have de her ture til Tartu med hyggelig togtur 🌼