En sød video den her gang 🙂

Det første klip er vores vej 🙂 og så var jeg til marked, town fair hvor jeg fik en ny hue til vinter mest til Teivi, fordi jeg jo har den lilla, som jeg elsker, og som Teivi strikkede. Men jeg låner den nye også nogle gange

Og så på mandag skal vi begge klippes, for første gang i Jõgeva! vi har haft en frisør i Tartu, men de var ikke så hyggelige, og det føltes ikke så fantastisk at snakke med hende. Og så blev klipningerne heller ikke overvældende.

Så nu prøver vi her i Jõgeva 🌞 hvor vi er blevet fantatisk skønt overraskede flere gange! Mest fordi at da Teivi voksede op her, var det lige efter Sovjet, og der var bare ikke så skønt. Men det er der nu!

Og i butikkerne er folk enormt søde, hvilket også er en kolossal kultur-ændring siden lige efter Sovjet 🙂 og ting som vegan og nyde naturen på stille gåture har virkelig ramt Jõgeva ❤️

Så ved jeg godt, at der næsten er to byer her – socialt er Jõgeva komplet delt op, og der er nærmest vandtætte skodder mellem delene. Men vores Jõgeva er netop hyggeligt 🙂