Sport er en døende verden .. bedre ting blomstrer 🌼

Hej allesammen ☺️ nu – er vi langt i at have corona gået lidt tilbage, og se på hvad det hele er endt med på ondt .. og godt også 🙂

Der er stadig en gruppe, der bliver ved med at få corona & nægter vaccine, mest fordi de er paranoide, og at de der forskere nok har puttet gift i glassene .. det er de samme, der kigger ud af vinduet, når jeg går forbi med mit kamera…

for jeg vil nok filme deres hjem og så komme tilbage og stjæle fra dem, oh dear.. men ja, de er socialt & følelses-mæssigt udsatte meget.

Men for hele resten af befolkningen virker det rigtigt, hvad en professor sagde i DR, at enhver virus ligesom ender sig selv efter ca. 3 år, det har alle de store i historien gjort, lige fra pest til andre 🙂

Og så at det virkelig hjælper, at så mange er vaccinerede også ❤️

Så der er kommet en ny verden af alt det her, hvor helt åbenlyst hjemme-kultur er blevet meget in. Folk var lidt skeptiske, kan I huske det 😀 over at vi nu skulle til at være så meget hjemme allesammen.

Men så har så mange åbnet øjnene for at den ro & hygge, som det giver, faktisk føles godt & er sund for ens følelser ☺️ det er lidt en feminin ting, og det er da også klart mest kvinder, der har omfavnet det.

Samtidig bruger alle de samme hjemme-people så meget tid i naturen nu, og tage billeder til Instagram er også meget in 🙂 alle de ting er skønt feminine, mens de maskuline ’værdier’ er blevet dømt ude..

i løbet af et årti, men enormt i løbet af corona. Det, man skal være nu for at fremtræde & være ressource-stærk, er feminin, i hvert fald i høj grad 🙂 og ikke på make-up-måden! men omfavne gåture i smuk natur & kærlighed og omsorg for dyr og mennesker ❤️ ..

..og ikke så hurtigt som muligt mountain-bike, eller taber-bjerg-bestigning i naturen. Bare gå og nyde at kigge og måske tage nogle billeder, gerne med en hund og den man elsker hånd i hånd ❤️

I den her verden & fremtid, hvor maskuline værdier er dømt ude af hele samfundet, er sport også døende. Andet end at dyrke en hobby for at have det sjovt & holde sig sund. Der er en artikel, igen i DR, der viser, hvor mange penge der fosser ud af sportsverdenen.

De fyrer folk over en bred kam, og fodbold-klubben Barcelona, der før så latterligt var en drøm for mange drenge, er ved at gå konkurs. Og det er fordi, at det er feminine 12-tals-personligheder, der er fremtiden ☺️

Vi 12-tals gider ikke hvem er stærkere, hvem kan vinde over andre og være så awesome nummer et og bare være the masculine one.. og hvem er hurtigere end de andre og, oh, dear, det er taber 🌞

Og netop at det er et helt andet mindset, der er fremtiden 🌞 hvor også de racistiske politiske partier har komplet vælgerkrise, thanks! Og de snakker om, at de skal kommunikere deres holdninger mere klart..

men nej, der er ikke nogen, der deler deres holdninger længere, det er deres krise 🌞 andre end den gruppe vaccine-nægtere, der paranoidt kigger ud af vinduet, om jeg vil stjæle fra dem..

og de er heldigvis ikke nok til at have nogen stemme i samfundet længere 🙂

det er også det, de er så aggressive over, at de ikke længere bliver lyttet til & ikke længere har nogen stemme i samfundet. Faktisk bliver de latterlig-gjort af os andre 😇 Og vi får da helt sikkert lyst til at give dem en stemme, når de møder op som Men in Black & smadrer de hjembyer, vi andre elsker 😉

Love & peace to all 😇❤️