Tornadoen Teivi & flytte ☃️

Hej allesammen – guess what? de har puttet sne i vejrudsigten ☃️ men i dag har det også bare været koldt, oplevede vi i morges! Teivi havde, for at toppe det hele, bestilt intet mindre end næsten tusind kilo (960 kilo præcis) brænde (firewood) til vinteren, og det ankom i dag.

Så hun vækkede mig kl. alt, alt .. alt for tidligt og sagde ’stå op, vi skal ud at gøre klar i skuret til det’, så jeg gabte, og hun sagde så, at jeg gerne måtte tage en kop kaffe først 😀 mange tak, søde Teivi, og jeg elsker hende så højt ☺️

Siden Sankthans (Jaanipäev, Midsummer) hvor vi flyttede, har hun toppet sin tornado personlighed. Og hun skal aldrig være anderledes. Hun fik mig med på at udgrave en bålplads i haven, og så fandt hun mursten around, som vi altså lige skulle flytte over..

og så kunne jeg bygge en cirkel af dem om bålpladsen. Så hun fløj ind og lavede grillspyd, og jeg elsker det, og tænkte også – okay, nu griller vi så 🌞 i processen har hun også lært VVS-arbejde (plumbing).

Det var, da en opvaskemaskine hun også lige bestilte sammen med et nyt komfur ankom, og skulle installeres. Så klassisk Teivi ville hun hellere lære noget nyt end at bestille en håndværker ❤️

Hendes far var her, og der fik hun styr på opvarming med et helt system af brændeovn, selv om vi jo også har normal varme. For hvorfor ikke lære noget til hygge, mens vi andre Sveske & jeg lå i hjørnet og forsøgte at få vejret, men tøede op.. da Teivi sagde ’jeg har tændt op i pejsen, og så kan vi se Bridgerton sammen alle tre, katten inkl.’ ☺️

Som om der ikke var nok allerede, nok gode ting.. så fandt hun ud af, at jeg ikke kendte hendes hjemby Jõgeva godt, hvor vi bor nu, så hun tog mig i hånden, og vi knoklede romantisk ud at vise mig some 7 km i alle retninger natur ..

som hun sluttede af med at sige ’nu gå crazy med kameraet’ ☃️❤️ og så tog hun også med Gvido og også mig til Järvamaa some 80 km væk til hundeshow, og mens jeg hang ud ved hestene der også var..

fik hun opsamlet en masse, om hvordan man træner hunde, bare in case at Hygge, som vi vil have på et tidspunkt, skal være en hund 😀 så meget igen, hun skal aldrig være anderledes ❤️