Store forandringer efter psykolog ❤️

Hej allesammen ☺️ hvordan har I det? Er I kommet godt ind i oktober? jeg har jo været i Estland i 7 år nu sammen med Teivi. Og ca. halvdelen af tiden har været med psykologen også.

I nogle emails afslører hun lidt om det traume-arbejde vi laver, og også er langt med. At det faktisk skal ændre mit syn på mig, så jeg får et sundere selvværd og ikke dømmer mig selv uden grund.

I mange af de traumer, som vi gennem øvelser får mig til at genopleve, indgår der guilt trips fra min familie, hvor de gav mig skylden i time efter time, gang efter gang for hvor dårligt det gik i vores såkaldte hjem.

Og den stemme satte sig i mig, har psykologen sagt. Men i en lidt ændret form. Jeg har aldrig gået med på, at de ting jeg også har skrevet om her er nogen andens fejl end forældrene i familien, der har ansvaret i et hjem.

Men jeg lærte generelt at kritisere mig, føle skyld, please alle så de ikke blev sure på mig .. det er ikke sundt ❤️ Og der sker store forandringer nu 🙂

Så har jeg også tænkt mere på en ting, som Teivi sagde for et års tid siden. At udover at jeg havde en hel bjergkæde af angst & en dårlig relation til min familie.. at så kørte mange andre ting faktisk fint da jeg fik mit eget hjem, først i Odense og så i Kolding.

Jeg fik tøjvask klaret, der var rent, jeg købte ind helt fint, passede mit studie, var kreativ en masse .. og så havde jeg en masse panikangst. Hvor vi så hos psykologen snakker om, at der var den story i min familie, at jeg var den socialt udsatte one.

Og vi så arbejder på, at jeg faktisk var den, der viste værdier som kærlighed & varme, og taknemmelighed for naturen, omsorg for mennesker & dyr.

Og så har jeg lidt opsamlet, at det går elendigt for dem socialt.. min storebror har drukket sig til en hjerte-sygdom, min far & hans nye kone blev tvunget til at flytte væk fra Ærø, fordi deres hus igen & igen gik på tvangsauktion, når de var så udsatte økonomisk..

Min lillebror i katastrofe med 3. barn nu, hvor de er stærkt paranoide ham & hans kone, og der er forskellige ting med de der børn også.. jeg er for langt væk til at kunne sige hvad, men jeg følger med, og der er nogle meget kryptiske ting online fra dem & min far og..

Og så min mor, der er dybt deprimeret i hele sit liv & sidder ved sit bord i time efter time dag efter dag og stirrer ud i luften, smertefulde tanker cirkle i ring.. og have opbygget en gigantisk gæld på at købe designer bøjler & designer dit og dat, for det må jo være strategien til at fylde det tomrum indeni, tager lån efter lån til det..

Tilbage til psykologen, at så er det jo ikke mig, der er den socialt troubled one 🌞 så den stemme fra min familie skal bare smides i skraldespanden 🙂 her er nogle highlights fra vores efterår!!

Det hjalp mig så meget at dele de her ting med jer, tusind, tusind tak for at I læser med ❤️ det gør virkelig en forskel i min hverdag ☺️