Verden havde en kamp, der slapper mere af nu..

Hej allesammen ☺️ jeg fik en rigtig fin email fra psykologen, hvor hun sagde, at mit hjemmearbejde til næste gang er at sige til mig selv gode ting ift. krop. Og at hvis jeg begynder at tænke dårligt om mig selv, at så skal jeg forsøge at berolige den lille stemme, som mange kender..

at man ikke er god nok, ikke smuk nok, ikke på den rigtige måde.. den arbejder vi meget på, den lille stemme 🙂 men, i dag vil jeg også skrive om en ny udviklng i et af den her blogs gamle emner.

Jeg har jo skrevet rigtig meget om en næsten krig mellem feminine & maskuline, med den lille pointe at mænd også kan være feminine og omvendt.

Og der er en ny udvikling! for ikke så mange år siden var det ikke så velset at tage en kjole på, fordi kvinder og piger skulle være klar & stærke til at knock out mændene & drengene.

Samtidig har verden & især corona udviklet sig sådan, at globalt drenge & mænd nu Er crashet socialt.

Og kvinder & piger af 12-tals-typerne har magten. Klarer sig godt i skolen, som man går op i, lange uddannelser, gode til at tale (på den der måde, at man kan formulere sig stærkt), veganere, eller vegetarer, støtter alle minoriteter, er omsorgsfulde.. så ressource-stærke ❤️

Og der er det bare blevet ret kantet, at imens er der et interview i DR med fire unge mænd, der alle render rundt med nikotin-poser under overlæben og er fulde og u-uddannede og uønskede som partnere..

Det er ret meget resultatet af et årti, der sluttede med corona, hvor det blev meget, meget kantet delt op, hvor – med psykologens tal – halvfems procent af unge kvinder & piger har magten og er de her 12-tals-personligheder.

Det nye er så, at nu når det er så opdelt, så efter en noget nær krig, så er vi feminine begyndt at slappe mere af igen, fordi vi HaR taget magten i verden nu. Og det ønskede vi.

Og vi har skabt, at det som man bør være er det 12-tals. Så nu, når krigen er vundet, så er der lidt plads igen til at gå i kjoler, hvis man har lyst til det. Og man kan vise mere sårbarhed, fordi behovet for styrke i den der sociale krig ikke længere er så stort et behov.

Så 12-tals kan være mere os selv igen, for vi liker faktisk ikke at være i nogen social krig. Vi vil faktisk helst bare leve vores hverdag, men det var ikke muligt så længe at .. tabermænd.. styrede verden. Så der var behov for de her gigantiske sociale forandringer globalt 🙂