Første vinter-stil nat & det man ikke kan ændre..❄️

Hej allesammen 🌞 jeg er begyndt at have energi igen efter, at jeg jo måtte tage psykolog over mail sidst. Men det er godt nu. Jeg lytter til cello fra soundtracket til Bridgerton..

og Teivi er ved at falde i søvn lige her ved siden af mig, og Sveske er faldet til ro. Her er mørkt, og det føles vidunderligt at skrive ❤️

I aften, da vi hentede brænde ude i skuret, og jeg fotograferede solnedgangen (vinter-solnedgange er awesome i vores have, så jeg!!).. der bare på den tur ud i haven havde vi brug for ulden hue & jakke.

Vi har fundet min anorak frem, til når jeg skal bare ned i butikken. For det føles som frost, selv om det stadig er enkelte plusgrader. Lige nu er den første sene aften med sådan virkelig vinterluft. Det er iskoldt, for at sige det ligeud 🙂

Der er også lidt andre nyheder, hvor psykologen har hjulpet mig helt med det.. jeg kunne ikke selv. Kan I huske, at de i Tartu ville bygge et pokkers trænings-center, hvor der ligger en park? det er ikke favorit-park for nogen, men den er nice alligevel 🌳

Det blev så ændret til et kultur-center med udstillinger og koncerter for mindre publikum. Men det bygger de så til gengæld også. Så parken forsvinder, trods kollossal modstand hos folk i Tartu, og at det er politisk selvmord for enhver, der vil genvælges.

Psykologen har så gennem lange øvelser hjulpet mig til at bygge, at når man ikke kan ændre tingene, så skal man flytte sig videre fra dem.. så jeg havde alle følelserne ud, mens jeg sov rastløst i nat.. men det lettede..

og så er det bestemt bedre end some natklub eller gym. I videoen fra sidst er der kulturhuset her i Jõgeva, og det er et, som jeg fotograferede. Så ja, ift. så mange andre typer bygninger, og så kunne de også have fundet på at lægge det i parken med middelalder-ruinerne, eller oven i botanisk have..

jeg tror på, at de er så lidt i touch med tankerne hos folk i Tartu.. når det nu kommer, det kulturhus, så skal det også laves nice! Og måske faktisk, at kulturhuse af de mere udstillings-agtige typer kunne gå all in med julelys.

I det mindste lav juleudstilling & en forlængelse af Jõululinn, når I nu insisterede på at bygge det. Det er full on psykologen, der har hjulpet mig til at kunne håndtere de her følelser, før blev jeg bare ødelagt.

Men nu er det stort set vinter! det er enkelte grader i løbet af dagen, og det føles som frost uanset hvornår på dagen. I morgen vil jeg tage et billede i anorak og måske med en kaffekop 😀 det er meget mig 🍁

Teivi har crazy arbejdsdage, men måske det også kunne være sundt for hende at bryde det lidt op med et photoshoot ❤️