Meget tæt på frost & julehygge på Instagram 🍁

Hej allesammen ☺️ Hvordan har I det? Jeg var jo nødt til at fjerne kommentar-funktionen her i bloggen (gider ikke bruge så meget tid på mere hvorfor, der har psykologen hjulpet 🙂 ), men hvis I vil fortælle om følelser..

eller bare noget helt andet, så skriv til mig på Facebook ☺️ Jeg tror, I har mit navn, ellers er det i om-siden.

I hvert fald, det er meget tæt på frost her, og i morgen bliver det super koldt. Ikke helt vinter endnu, men stort set. Det, man måske i Danmark ser som vintervejr. Nogle ganske få grader & hue og handsker.

Vi har fundet mine fotografi-vanter fra sidste år frem. Før det havde jeg nogle, Teivi havde strikket, som jeg elskede så meget, at de til sidst var helt slidte og ikke så varme mere.

Men hele udstyret i morgen, tørklæde, vanter & strikhue 🍁 Og så.. har jeg fået et lille tegn på, at psykologen havde ret, da hun gættede på, hvordan verden bliver her snart på den anden side af corona.

..Jeg elsker, at jule-accounts følger mig på Instagram! Og jeg følger dem. Og alle andre år har det ‘bare’ været billeder af Rudolf & cookies osv. Men der er sket en ting her i lockdown! Psykologen har gættet på..

at for os ressource-stærke bliver verden mere personlig & stille, hvor man giver sig mere tid til at lære hinanden endnu mere at kende. Meget mere skøn snak om følelelser! Og hvor man deler sit hjerte med hinanden, og faktisk mange af de ting julen har burde handle om.

Og der er det med jule-accounts nu, at udover Rudolf og småkager, så skrev en f.eks. at hun har haft det lidt svært psykisk, og en skrev, at jule-account hjælper hende som studerende. Og meget mere personligt..

end hvis man bare så de her billeder af juleting. Så man mærker, at der sidder en person og laver det 🙂❤️ Det elsker jeg!

De her værdier, er nogle der meget, meget mest deles af ressource-stærke, men vi får det fedt i post-corona verdenen. Hvor det er meget mere stille og ikke partyyyy hele tiden og druk osv.

I stedet kommer julen i vores hjem til at handle om de ting, som julen jo faktisk bør handle om. Være sammen, dele sit hjerte, tage omsorg for hinandens følelser.. og psykologen gættede også på..

..at ressource-stærke mere end nogensinde kommer til at brede de her meget varme værdier ud til hele hverdagen hele året, og dele det med andre ressource-stærke.

Den store gruppe, der har tabt i samfundet har gjort dét endnu mere under corona, og de lever i mange tilfælde uden at vide, hvor mad skal komme fra. Selv i Danmark. Der kan man få det rigtig dårligt over det, at samfundet er bygget sådan.

Så jeg har snakket med psykologen lidt om det. Og hun sagde, at vi kan sagtens nyde, at vi kan holde en rolig jul med varme værdier. Og have det også i hverdagen året rundt. At det ikke blokerer for at føle compassion & omsorg for nogle, der har det svært.

At man godt kan have begge ting i sig, hvilket også er meget center wing politisk. Jeg har faktisk fundet en julesang til en video, jeg vil lave af julebyen i Tartu, der netop handler om at man er heldig, hvis man har den psykiske styrke, men at ikke alle har det.

Måske lidt for at få Tartu folk til at tænke, når de ser videoen & også selv har gået rundt i julebyen 🎄 at der Er smukt & man kan nyde det, og samtidig være mindful ift. mennesker 🙂

jeg var nede ved hestene & arbejder kreativt på i øjeblikket, at videoer (og ens hverdag i det hele taget ☺️ ) kan være både smuk, dramatisk & rolig på en gang.