Ser Bridgerton & fantastisk ting ved ressource-stærke her 😀

Hej allesammen ☺️ Har I set Bridgerton? I aftes satte vi den på Netflix og got started 🙂 jeg elsker alle kjolerne i showet, og at det ikke er så seriøst. At det ikke bare er en anden version af Downtown Abbey.

Det er så fin en serie!! Og så i dag er det en af de flere nationaldage i Estland. Den her gang var det Rusland / Sovjet, vi smed ud ☺️

Så lad mig her på nationaldag fortælle om en fantastisk ting ved ressource-stærke estere.. at de er lidt skøre, på den fantastiske måde ❤️ I går fik jeg magasinet Maakodu, der betyder landliv, til Teivi, og der er en artikel netop om den her ting.

Hvor en familie, der har penge og ressourcer psykisk også, midt om natten så en annonce, at man kunne købe et æsel i Letland, så kl. 9 om morgenen pakkede de bilen og kørte ned at købe et æsel 😀

Vi griner af artiklen, for det er så typisk estere! De ressource-stærke. At de lever meget kreativt! Den her familie har også købt en påfugl, og så snakkede de om at få et par høns, men så blev det opgraderet til, at okay, vi køber ti høns, så faren kørte af sted..

og hjemme igen sagde okay, jeg fik lidt flere! Han havde købt hundrede høns 😀 så estere er lidt vanvittige, når de er ressource-stærke, men så fantastiske, de er ligesom i live ❤️