Det er jo fordi, at kvindelige ministre udsættes for mere..

Hej allesammen ☺️ Hvordan har I det? Og har I læst nyheder? En historie herhjemme fra, der af god grund druknede lidt i verden..

er at Joy Mogensen jo trak sig som minister pga. psykisk pres, stress og til sidst mangel på energi. Og jeg har meget lyst til at give en pointe, som females bestemt ikke bliver overrasket over.. men mange mænd gør, desværre.

Her taler vi ikke om ressource-stærke gode husbands, som tager ansvar i huset og er fyldt med omsorg og kærlighed, som de giver.

Dem, der bliver overraskede over den kommende pointe er dem, der selv skaber, at top-kvinder trækker sig oftere end mænd gør.

Lige til pointen.. en kvindelig minister (og females generelt) udsættes ganske enkelt for mere end mandlige i samme position. Surprise, sidder I nok og tænker, men for de mænd, der netop er problemet og som udsætter kvinder og især psykisk stærke kvinder for had-beskeder, trusler, sexisme.. og især online fordi kujoner bag en skærm og ikke tør ellers, fordi svage de her mænd..

det er faktisk de selv samme mænd, der bliver så overraskede over, at det er pga. deres behandling af andre mennesker, at de mennesker bryder ned til sidst.

Men i de mænds hoved, så er det jo et spørgsmål om, at nogle køn er svage, faktisk er det eneste stærke mænd, og de andre mænd er bare ikke så meget the one masculine, som de er. Så faktisk er den eneste stærke, har de i deres mund, dem selv..

tingen er så bare, at de falder psykisk, bare man kigger på dem.. helt bogstaveligt. Så kære søde, kærlige gode familie-mænd, det er ikke jer ❤️

Til de andre, get over jeres ide om at Joy Mogensen løb tør for energi, fordi hun er kvinde. I løber selv tør for energi, hvis man med et ansigtsudtryk ser på jer i et par sekunder. Hun trak sig, fordi hun blev behandlet anderledes, hårdere end mænd bliver. Meget hårdere.

pga. mobberne derude, der pointerer hver eneste fejl kvindelige gamere laver, men synes det er okay når drenge-gamere lige har en bad day.

Og så det her med Naser Khader, der er i den kriminelle kategori, men kvinderne er bange for hans reaktion, hvis de går til politiet.. Khader, og Frank Jensen i København og alle jer andre..

det er pga. netop jer, at kvinder i top-poster til sidst ikke kan mere. Ikke fordi de er kvinder, surprise! ❤️