Hvad sker der i vores hverdag?? ☺️

Hej allesammen ☺️ Har I også oplevet, som jeg også gør lidt, at folk starter så småt på jul allerede her i august i år? Jeg elsker det! Og jeg tror, det er nu hvor nedlukningen mange steder er på vej tilbage..

at så har folk brug for lidt opmuntring, men så har hele covid også ændret verden til en hjemme-hygge-kultur.. der self. kun er fedt, hvis man har en velfungerende, ressource-stærk & faktisk hyggelig familie-hverdag.

Jeg er også lidt startet på jul 😀 aa, og så har vi planlagt nogle have-ting vi gerne vil lidt langsigtet. Vi skal have to store kasser til at plante blomster & grøntsager i. Og så vil vi lave små stier af spåner, de er så skønne at gå på med bare tæer ☺️

Men det er self. først til næste år. Først skal vi nemlig have jul & hygge & vinter 🍁 og så er det opstået, at vi oplever noget nyt og positivt i vores hverdag!

Jeg laver jo det her arbejde på traumer sammen med psykologen. Men udover det er alle de forskellige store følelses-emner faktisk stille! Det mest magiske er, at udover at jeg tænker lidt her & der..

og nogle gange skriver et blogindlæg, så er familierne faktisk stille. Der er helt stille i familie-konflikten 🙂 Jeg tror ganske enkelt, at vi vandt & de har opgivet. Og især det giver den her nye følelse af pause!

at vi har rum til at trække vejret og bare hygge. Det er så vildt at opleve ☺️ Jeg har svært ved at kalde det en luksus, at vi oplever det nu, for de fleste har det jo rigtig meget af tiden, den rolige hverdag hvor der er relativt stille..

men det er skønt, at vi også oplever det nu ☺️ Psykologen har gjort mig meget opmærksom på, at de frustrationer vi har haft mest kommer op, når der sker nye problemer. Og ift. de gamle ting der er sket i Teivi & mit liv, der har vi faktisk fået relativt styr på det.

Så gamle traumer ikke bringer så mange negative følelser op mere ☺️ Psykologen har også sagt, at det er vildt hvor responsiv jeg er til behandlingen, at traumer som mine normalt aldrig ville blive meget bedre..

men det er bare godt for mig & os her ☺️ Og så kan psykologen jo også klappe sig selv på skulderen og sige, at hun er god til sit arbejde ❤️

Det her med når der er stille i følelserne & hverdagen, efter vi så familien i øjnene & vandt.. så tror jeg på en skøn jul i vores stadig nye hjem, vi har kun boet her i to måneder.. og så stå op til sne i vores egen have..

som vi kun deler med os, og så helt nyfalden sne med solopgang & solnedgang over ☺️ Jeg har en lille sjov kreativ ting planlagt! For der er brændeovn i vores hjem, så i komplet snestorm skal vi filme mig hente brænde i skuret omgivet af hvirvlende sne i min anorak med (ikke-ægte) pelskant..

rigtig arktisk 😀❄️ Så glæder jeg mig også super meget til at opleve minus og sne her i Jõgeva, for det er de her små huse mange af træ, og så falder der mange år rigtig, rigtig meget sne her i det koldeste sted i Estland..

og så ned til minus tre-og-fyrre, der er kulde-rekorden ☃️