Seneste indlæg var lidt en opgave fra psykologen .. har det bedre nu ☺️

Hej allesammen ☺️ Hvordan har I det tilbage på uddannelse, arbejde, skole? Eller holder I stadig sommerferie? 🙂

Jeg skrev jo et langt indlæg i går, hvor jeg forklarede nogle mekanismer ift. et tomrum indeni, som kan være en grund til at sætte børn i verden (så de kan udfylde forældrenes tomrum), men at det er en ret off grund til at blive forældre.

Og så skrev jeg om konsekvenserne af den baggrund for forældreskab.

Det hele var lidt en opgave fra psykologen, for vi har bevæget os nogle gange i snakkene.. fra hvad der skete, til hvorfor tingene blev, som de blev dengang for mig & for familien.

Så det er meget bearbejdning af de her mekanismer psykologisk, der lå bag at tingene gik galt. Og psykologen har i to omgange givet mig opgaver. Først bare at blogge & blogge, hvilket jeg også elsker at gøre.

Og så at forsøge bare at være i mine følelser, bare mærke dem, uden at dømme mig selv, uden at blive frustreret, uden at ville have følelserne til at forsvinde. Bare være med dem 🌞

For når jeg har svære følelser fra traumer ift. gamle ting, at så kan man godt blive lidt rastløs ift. at hvornår forsvinder det skidt.. og der sagde psykologen, at det netop er sundt at få mange følelser, og svære følelser, når tingene har været problematiske.

For følelserne er faktisk at sætte grænser ift. de ting, der skete 🙂 hun ser også patienter, der bare lader alt ske mod dem uden modstand, og at de faktisk er langt sværere at behandle.

Så min opgave blev at blogge mine følelser ift. de her psykologiske mekanismer bag, at tingene gik så galt dengang. Og også mine følelser ift. at mine søskende nu kopierer de samme mekanismer ift. de børn, de har nu.

Og mine følelser ift. at den familie overhovedet fortsættes i endnu en generation. Og sikkert flere efter det. En ting, som psykologen kaldte en katastrofe, netop fordi min barndom bliver re-produceret for adskillige børn nu. De har vist 4-5 i alt.

Så i det hele taget, lære om mekanismerne, der førte til det hele, få følelser ift. det, men uden at dømme de følelser, eller ville have dem til at stoppe uanset, hvor smertefulde de måtte være .. og så blogge dem ud & bare være & mærke tingene i mit hjerte 🌞