Vi er begyndt at høste 😉👩🏻‍🌾

Godmorgen 🌼 har I også sovet godt? På det seneste har Teivi & jeg sovet godt på den måde, at det jo er om natten, at man virkelig bearbejder følelser.. ligesom at det er om natten, at træer & planter vokser.

Så det har det været meget, ikke så meget rolig søvn, men gotten somewhere med hjertet ❤️

Psykologen sagde også en ting. At det er, når man ikke er i en situation længere, at man rigtig kan bearbejde alle følelserne fra den. Så allle de situationer, vi har været i med bare mennesker, at det skal vi netop ud her på countryside at bearbejde.

Vi bearbejder også meget ved at dyrke vores have & bygge hjem. De mange hindbær-buske & ribs-buske i haven er begyndt at blive røde!!

Og i går puttede jeg hjemme-dyrkede ribs i maden, og efter spiste vi hindbær fra haven til dessert! Det var kind of Dahl, indisk mad, jeg fik sat sammen..

og ribs i gav lige noget frisk til den ellers lidt karry-tunge tallerken ☺️ Det var virkelig et moment at gå ud uden sandaler at plukke hindbær. Så meget det, som vi har haft brug for.

Det giver også mange følelser, når vi netop har haft hele det årti med konflikt for at få frihed, efter to årtier hvor vi hver især bare var i vores familier. Og så hele det felt med at bygge noget bedre.

Så at vi er en lille smule trætte nu er no wonder, sagde psykologen også 😀 men vi har den her evne til at re-charge, så vi skal netop bare gå en masse ud til markerne, der er begyndt at blive gule, og i går gik vi næsten helt ned til hestene sammen.

Det var så smuk solnedgang, og Teivi viste mig et nyt sted at gå hen med kameraet 🌞 der er enge & blomster, og bagved ligget endnu mere skov 🌲