Vi kan sove om natten nu 🌞 og skønt at se Sveske 🐈‍⬛

Hej allesammen 🌞 danskere snakker tit om, uanset hvor de bor, at der er så dejligt derude på landet, som starten af Den Grimme Ælling lyder 🌼

Og det er meget i sjælen både her & i Danmark, at der er frihed ude i naturen! At man kan trække vejret og bare være. Hvor danskere så meget går tur i naturen, tager estere mere ud og griller, eller laver nogle håndarbejde-aktiviteter i naturen.

Men ideen er den samme, at man kan trække vejret & være fri for biler og larm. Vi sover Så meget bedre, efter vi flyttede. Vi bor i den del af Jõgeva, hvor der er små huse og helt roligt, vores naboer er finally ældre end os og ikke yngre.

Og det giver en meget mere rolig kultur, hvor Sankthans, eller Jaanipäev, Midsummer sluttede kl. 22 og ikke kl. 4 om morgenen.. og hvor folk her måske drak en eller to øl, og bare sad om bålet og hyggesnakkede. Ingen kastede op midt om natten med techno bragende ud, som vi var vant til at se før.

Så vi kan sove om natten, og nogle gange har jeg lavet timelapse (en kamera-funktion) af aftenhimlen ude fra vores have og kun fuglene har kunne høres.

Så jeg må ned til skoven efterhånden med kameraet 🌲 der har været store følelses-forandringer & vi har skulle catch up på alt den søvn, som vi manglede fra at bo i én stor natklub med bunden af samfundet..

Så det har vi skulle tage os lidt af, og så tænke at alt naturen er her permanent, så vi altid alle dagene kan gå ud i den 🌞