35c & country, heste & Midsommer ❤️

Hej allesammen 🌞 jeg har glædet mig til at fortælle jer om den seneste uge, hvor vi har boet her. Der har self. været et flytterod, og vi har en modernisering af huset på tegnebrættet ..

det var jo faktisk et familie-medlem til Teivi, som er ingeniør og ‘den succesfulde’ i hendes familie sådan ifølge den generelle snak i familien.. som lavede tegninger & plan til os ☺️

Så det har føltes godt at få støtte af i det mindste et enkelt familiemedlem og hans søster også ❤️ Men ellers har det været fem-og-tredive c i skyggen, men nu slapper solen lidt af i nogle dage. Og jeg har brugt dagene ude med kameraet..

vi har faktisk, Teivi & jeg, men on my own var jeg nede at finde det sted, hvor Teivi opdrættede heste i ti år 🌼 der var skønt & så meget på landet! Det var det, som jeg for nogle dage siden lagde en video op af.

og nu har jeg en video fra vores Midsommer, der har været de seneste to dage. Jaanipäev, som det hedder i Estland, er en kæmpe holiday her, selv om danskere også fejrer Sankthans. Så alle lavede bål i haverne, og det har været Så skønt at have vores have!

Vi havde snakket om at lave bænke omkring et sten-bålsted, i samme fancy stil som de har i Canada. Men det endte helt anderledes, surprise ☺️ Vi fandt under en kæmpe bunke gammel jord, at der faktisk var et bålsted allerede!

Så vi ombyggede det lidt, og lavede det meget sommerhus-camping-stil,hvor man sidder på en stor gren, der er stor nok til det, og et meget simpelt hygge-bålsted, som I også kan se i videoen. Det er meget mere os.

Så fortalte Teivi, at buskene i haven er en masse hindbær, noget solbær & så ribs, og så 3-4 æbletræer. Lige nu er Teivi på vej ud at plante grøntsager, de af dem som kan plantes nu. Resten venter til foråret 🌞