Kollapset med stress-reaktion efter psykolog-statement 🌞

Hej allesammen ☺️ Jeg skal vise jer en video, der er, det vi lavede efter at have sat lås på haven & huset i Jõgeva.

Men først den baggrund, at psykologen jo sagde .. at der er alle paralleller mellem da vi blokerede min familie ude her i bloggen, og så blokere Teivi’s ude nu med låsene.

Det bygger oven på sådan et stort setup, vi har bygget over årevis, hvor Teivi & jeg har skulle vinde så stor en magtkamp. Dybest set om kvaliteten af hver vores barndom.

Der sagde psykologen for to uger siden, at når de låse er sat på huset & haven, så er begge vores familier blokeret ude .. og et årti med så drænende konflikt er for os slut.

Hun sagde, at vores familier aldrig kommer til at ændre sig, men at nu er det vigtigste årti i vores liv klaret. Og om noget et hårdt årti, men som psykologen sagde, det er det værd 🐱

Så her et par dage efter vi satte de sidste låse på vores familier, der vågnede jeg i morges med intense rygsmerter & ondt i hele kroppen og hovedet og slappe arme og ben.. uden energi..

Fordi det har været powering through i et helt årti at komme hertil, hvor den magtkamp er endeligt vundet.

Vi kan stadig blive dybt rystede & forundrede over, at når vi ønskede at snakke med vores familier om vores barndomme & ungdomme .. at så startede de sådan et tantrum show mod os, indtil de her et årti efter er bragt ned. For vi havde ikke et andet valg.

Og hvor ville det have været skønt, hvis de også havde forsøgt at snakke & finde en løsning, og hvor nødvendigt også et kompromis. Så snakkede Teivi & jeg om, at vi måske endda kunne have haft en eller anden form for relation her i 2021.

Men de valgte konflikt-vejen, og over tid indså vi, at der ikke var andet at gøre end at spille med på konflikt-vejen. De ønskede & accepterede ikke andet.

Så nu, når den her lettelses-stress reaktion langsomt bliver bedre, så kan vi komme ud i det skønne vejr igen 🌞 det har været tredive grader her i flere dage og klar sol, men jeg har ikke haft det i mig efter det her årti.

Så den her fysiske reaktion viser, bare hvor stort et pres at Teivi & jeg har skulle bygge en hverdag sammen under. Og havde det ikke været for psykologen og vores søde venner, så var det ikke lykkedes til det her punkt ❤️