Vi har startet vores projekt i Jõgeva nu ❤️

Hej allesammen 🌞 nyder I også det skønne vejr? Jeg snakkede med psykologen i går, og hun sagde, at det er hendes holden os i hånd, plus people omkring os, der får os til at komme igennem alt det lige nu.

Men med de rigtige venskaber og psykolog, så kan vi faktisk komme temmelig smukt igennem ☺️ Og jeg ser det som en kæmpe værdi, at det netop er sammen med et skønt socialt netværk, at vi klarer tingene.

Det har en langt større værdi end at fighte gennem alene, og blive rigtig psykisk ødelagt af at være så alene.

Det seneste er, at Teivi’s mor stadig er going helt crazy, men der kommer en lås på havelågen til vores nye hjem i næste weekend, og så kan hun ikke komme ind, for hendes ben er meget svage og hun kan ikke kravle over.

Så kan vi være i fred der 🌞 og vi har startet vores projekt nu! Vi har set det meget som to dele, at der har været en med endelig at deale med alt det familie-konflikt en gang for alle.. en ting, som også psykologen siger er nødvendig..

og så den anden del med at bygge det, som Teivi & jeg ønsker ❤️ Og det er det, vi fokuserer på nu. Vi har fået bøger om at lave en rigtig fin have, og fået os nogle frø, der kan plantes sent på året, vi vil gerne have solsikker også, da de er en af vores begges favorit-blomster.

Og så har et rigtig godt og fornuftigt familie-medlem i Teivi’s familie lavet en plan for huset, han er ingeniør, og hjælper os rigtig meget ☺️ Det er meget langsigtet. Men få ombygget og renoveret, så vi får samme design..

som vi har i vores lejlighed her i Tartu lige nu, bare med have, vores eget hus, og meget mere fred og ro. Jeg gik en tur i myldretiden (rush hour) der ved vores nye hjem, og jeg så fire-fem biler!

Det første vi gør der er, at Teivi har et kæmpe projekt på arbejdet lige nu, så vi sætter hendes udstyr til arbejde op, og så hopper jeg ud med kameraet. Det er temmelig meget på landet, så der er køer & heste og marker omkring.

Jeg lærte jo dengang på efterskolen, der var i de samme slags omgivelser, at det er det, som jeg har brug for. Og det er det også for Teivi. Og så har vi rendt rundt i kæmpe byer, men vi havde ting, som vi skulle der, før vi kunne komme til nu 🌞