Game changer happened ☺️

Hej allesammen, der er sket lidt en game changer, der gør tingene langt lettere for os. Men først at Teivi og jeg var ude at spise for første gang siden corona startede – og hvilken oplevelse!

Det var bare vegansk fastfood, men bare oplevelsen af at sidde ved floden at spise ude ❤️ Det kunne have været et stykke rugbrød haha, bare oplevelsen!

Så den ene ting er, at corona faktisk er på vej væk .. for hvide kvinder i Vesten, som det også har været i DR. At alle de mænd og drenge med kæmpe problemer kommer til at slås med corona altid.

Men! Game changer er, at vores underbo og nogle af de andre naboer, der har været problematiske, faktisk er på vej ud. Vores underbo har været væk i flere uger, og det ligner rigtig meget en flytte ud case,

og så det at vi har tiltvunget ro i huset, der føler flere af fest-ryge-drikke-typerne, at de ikke kan være i huset mere. Så de er også på vej ud nu ☺️ Og så er der kommer et par børn til i huset, så de får brug for mere plads.

Så der kommer udskiftning – hvilket åbner for, at måske skal vi mest af alt til Jõgeva huset for at deale med det familie en gang for alle, og psykologen sagde i dag, at vi allerede er super langt med det.

Så er det den finale win, som vi skal til Jõgeva at klare. Og der skal jeg fotografere countryside endlessly og hygge i haven med Teivi alt det vi kan få ind, mens vi en gang for alle færdiggør det familie.

Det var faktisk psykologens ord, at vi blev klar til nu en gang for alle at færdiggøre det. Samtidig bliver samfundet mere åbent her i Tartu, så den vrede, der har været blandt mænd og drenge overalt i deres macho-biler måske falder lidt til ro også.

Og så kan vi på et tidspunkt komme tilbage hertil med et skift i naboer happened, corona faldet lidt til ro og dermed også den vrede over restriktionerne.

Det var også det, vi oprindeligt snakkede med psykologen om, at tage ud på landet, hvor der er så roligt, for at få en pause fra byen lidt, mens corona afsluttes for os .. og så færdiggøre det familie og tage en masse billeder ☺️

Hvis det er, de ting vi ender med at gøre, så sætter vi Jõgeva huset til salg, når vi tager tilbage hertil. Det er næsten som at have en mission der ❤️