Der bliver roligt hen mod nyt hjem nu 🌞

Hej allesammen, så fik jeg plads til at opdatere om-siden, ikke så meget, men I kan gå ind at kigge 🌞 jeg opdagede også, at en sektion har været forsvundet og resten af den stået lidt i det blå i noget tid, men..

tidligere gik jeg så meget op i at ‘hvad har alle mulige så tænkt’ .. og I har jo nok bare tænkt, at vi har haft meget at se til, så det er forståeligt 🌳 kender I det..

at andre helt bestemt må have tænkt det mest katastrofale om en .. og så som os her på det seneste, opdager vi at Teivi’s fætter faktisk har ønsket at hjælpe hende og os hele tiden..

og nu gør det ved som ingeniør at lave en hel plan for vores nye hjem ☺️

Den ting, er også at gøre huset meget til vores, som psykologen anbefalede, at vi gør som det første, nu når Teivi’s mor er knækket med alle sine meninger & forsøg på konflikt med os.

Der blev stille & roligt! ❤️

Lige ved siden af vores nye hjem er en lang grusvej, som der ikke er mange af i Danmark, men her det mest almindelige ude på landet.. så kommer man til køer og heste og en masse marker og så en kæmpe skov..

glæder mig til at gå amok med kameraet på alle årstider 😀 for at gøre det roligt ift. at Sveske & jeg ikke kan klare ret mange indtryk og forandringer..

så laver vi meget hygge til at starte med der. Og jeg går ud og fotograferer. Og så kan vi se på alt det meget aktive med ændre ting osv.

Først Midsommer og bålaften i haven ☺️

Måske er det også fint, at vi først kan plante i haven til næste år, for det skal jo ske i foråret, så vi er lidt sent på den nu, men .. så kan vi slappe af, og meget finde ud af vores ønsker helt præcist. Vi har det bålsted nu..

og så får vi en pakke fra boghandleren med min Harry Potter fyrfads-lysestage!! Skal ud i første sne til den tid 🐱 vi arbejder også på at finde gode bøger om have, og sådan nogle lidt praktiske bøger med tips til plantning osv.

så vi Glæder os ❤️