I dag har vi haft Sveske i 5 år 🐱❤️

Hej allesammen ☺️ Jeg nyyyyder at skrive ud til jer, hold da op, der har været meget. Og i dag har vi haft Sveske i 5 år, lille kat.

Til esterne, der læser med her, så lærte jeg et nyt ord – õgard 😀 kassi on õgard, der betyder katten er en ædedolk 🐱 hun vil ikke helt acceptere størrelsen på sine portioner, og så vil hun også gerne bare have bjerge af mad tilgængelige hele tiden 🐱

Men 5 år i dag hos os for Sveske, det fejrer vi nu her i mini-ferien. Og vi har brug for den! Status på det hele er, at lige nu har vi ikke snakket med Teivi’s forældre i et par dage, og vi havde brug for den pause.

Sidst vi snakkede, sagde vi til dem, at hendes mor kan råbe & skrige alt det hun vil i deres eget hjem, vi flytter ind i vores nye, som vi er ejere af..

og hvor Teivi’s mor især ønsker haven der i vores nye hus, som hun happen ikke at eje. Og så har hun prøvet at skrige og true os til ikke at flytte ind, så hun kan sætte sine grimme fødder der.

Så psykologen anbefalede, at vi tager magtkampen med Teivi’s mor, en gang for alle, nu når Teivi & jeg har energien til det 🌞 get it over with 🙂

Vi blev anbefalet, at alle hendes meninger, der som regel bliver råbt og skreget ud, at det skal være for hende som at snakke til en væg. Det er det også nu 🌞 og Teivi har også indset, at folk der er på den måde, er ikke stærke.

Og moderen er allerede nu ved at give op, og vi tror, at når vi ikke har hørt noget i et par dage, så er det fordi de er i gang med at flytte deres ting, moderen mod vores vilje & uden at fortælle os ejere havde placeret i vores nye hjem.

Og så har Teivi’s far nok travlt med at håndtere, hvor synd det bare er, at hele verden er så ond mod den mor, at hendes egne børn bare er så onde mod hende..

med nul kigge indad hvorfor alle hendes børn har forladt hende. Og det har føltes ret absurd, at vi skal have en magtkamp på det niveau at.. et eksempel fra børnehaver..

at et andet barn leger med favorit-skeen til sandkassen (at vi ejer det hus, hun happen at kunne lide), at så er det aldrig lært på børnehave-niveau, at barnet ikke bare kan tage favorit-skovlen ud af hånden på den anden, fordi den er yndlings.

Det hele svarer til, hvis nogen gik hen til et tilfældigt hus i byen og sagde ‘jeg har sat mig for, at du flytter ud i morgen, fordi jeg liker dit hus’..

og så er det her også en magtkamp om, om nogen som helst god forælder er happened nogensinde (det er ikke tilfældet, så vi oplever de her forsøg på tvang til at sige du har været en god mor, som vi også oplevede med min familie, da vi boede i Danmark)..

når jeg i øjeblikket sidder uge efter uge og må have behandling for traumer påført af netop forældre og søskende.

Det var godt at komme af med de følelser ☺️ Og efter alt det, så er det nok godt, at vi lige får en pause her i pinseferien.

Også set fra psykologens side, så har to opgør været nødvendige..

først det opgør jeg havde med min far (som talsperson for hele min familie tilbage i Danmark) for et halvt år siden. Og så nu det her endelige opgør med Teivi’s mor.

Men vi har styr på det, og vi bygger den skønneste have & hjem i vores nye hus, og psykologen siger også, at de her to magtkamp-opgør med først min familie & så Teivi’s er det værd, få tingene settled & det vil vores fordel ❤️