Meget sommer 🌞

Hej allesammen, hvordan har I det? Jeg håber, I har lyst til at se med i en YouTube video til sidst her, hvor det er så sommer ❤️ Og så har jeg fået et Harry Potter krus!

Der kommer billeder ind her også self. Men ift. de seneste dage, så har det været meget hektisk. Men nu er det godt.

Vi har jo det hus i Jõgeva, som vi glæder os enormt til at flytte ind i at få haven og strand og det hele 🌞 vi kommer til at have Sankt Hans (Midsummer) der, og lave et bål i vores nye plads til det!

Vi har fået en stor metal-kind-of-skål-bowl til det, der netop er til at lave bål i. Og den er en mindre version af faktisk dem som julebyen Jõululinn altid har på Rådhuspladsen her i Tartu i december.

så super hygge ❤️ Især til vinter og her i højsommer! Jeg fik så det krus med Harry Potter, og de har også en lysestage med det til fyrfadslys, som jeg også gerne vil have. Forestil jer julevideoer til den tid med Hogwarts i sneen i vores egen have!

Det viste sig så, at det også har været lidt skørt. Men vi har lavet en plan A og en B for at håndtere det, og så skulle det være fint.

Men det viste sig at være supergodt, at vi flytter ind nu! For åbenbart, meget overraskende og uden at spørge os ejere, så havde Teivi’s mor de samme planer for sig selv og åndssvage, lille barnebarn de passer for de sociale myndigheder.

vi er virkelig de eneste i vores to familier, der klarer os godt..

Så hvis de er i vores ejendom, så må politiet smide dem ud. Og så kan vi være der helt i fred 🌞

Også, det var det følelses-mæssige arbejde i hele vores fremtids-setup, der var den store opgave. Og psykologen bekræftede sidst, at hun har arbejdet hen mod i tre år at gøre os så stærke, at vi nemt kan klare situationer som den 🙂

Mest af alt skulle vi blive ligeglade med dem ☺️

Vi føler det hele godt & rigtigt, for vi har den psykiske styrke her i 2021. Det drejer sig om en enkelt dag, hvor vi evt. må smide nogen på porten, og så få vores flyttelæs ind 🌳

Men hvem siger også, at det går sådan ☺️ Det er det mest dramatiske, der kunne tænkes, og det sker ikke, hvis de aldrig flyttede ind.

Så nu skal vi nyde sommeren & spise en masse kage, i hvert fald lidt og så en masse god mad 🌞 vi glæder os supermeget til Midsommer i vores eget space, hvor vi også går en tur ned til floden i Jõgeva og har flyttet Sveske også!! ❤️

At lave en helt rolig plan A og den her lidt mere dramatiske plan B har også flyttet min familie helt ud af hovedet, de er ikke nogen for os mere 🙂 Vi har jo også været i Estland i 7 år nu, så det er da tid til, at vores hoveder bare er i hverdagen her.

Og så self. snakker med hyggelige danskere, også når Teivi er på arbejde ❤️ Her er den mest sommer-video fra i år med en masse blomster! 🦋