Solskin og sommer & vi flytter i juni ❤️

Hej allesammen, hvordan går det? 🌞 hvor er der sket meget! Jeg er bange for, at jeg har skrevet lidt for mange e-mails til psykologen, men der sker virkelig også meget for hende at følge med i!

Det er some 25c og strålende sol! Og i går var vi i sommerhuset, som vi besluttede at gøre til vores permanente hjem. Så trip trap træsko en masse ting, og nu flytter vi i juni, men beholder vores hjem her i Tartu også..

indtil vi er sikre på, om vi har taget den rigtige beslutning, vi kan jo i grunden ikke vide det, før vi bor der. Men der er sket så meget ift. følelser over årene, og vi er blevet så psykisk stærke 🐱

Vi var der så i går, og Gvido & hans hund Harper var med, så når I nogle gange ser en brun hund i videoerne, så er det altså Harper 🐶

Men vi skal også have os en (mindre end Harper) hund, hvis det hele går vel der. Nu prøver vi det i et halvt år til et år. Og så kan vi altid flytte tilbage til her i Tartu.

Det betyder sindssygt meget for os og for psykologen, at vi netop skal have et sikkerhedsnet. Vi har snakket med hende om at flytte i flere år, og det har været måne & stjerner, der skulle gå op i en højere enhed.

Der skulle være helt roligt og natur-rigt, alligevel tæt på Tartu, et sted vi kan lide, og så skulle vi bygge følelser, så der ikke var alt det konflikt med nogen af vores familier mere. Ikke noget vi mærker til i hvert fald.

De har stadig alle de samme følelser, og er i præcis den sociale situation, som de har været i hele livet.. men så længe vi ikke ser dem & de ikke skriver og ringer til os om det, så kan vi være ligeglade 🙂

I går spiste vi morgenmad i haven der! Vi skal self. have vores ting ind der, så det var lidt opfundet ift. borde og stole, men det kommer også. Det vigtigste er, hvor stille der er, og at vi kunne slappe af. Jeg lavede blomster-fotografi i haven, og det var skønt at have hele haven, der er temmelig stor, helt for os.

Så vi kommer til at være garden Obsessed fra juni af, men det kan godt være, at vi alligevel opdager, at plantning bliver til næste år..

for der er vi jo lidt sent ude i juni 🙂 men et godt bål-sted får vi lavet nu, og så vil vi super gerne have en sten-ovn i haven.. hvor Teivi kan gå amok i den vildeste brød-bagning & pizza-bagning, hun kommer til at være besat 🌞

Vi var nede ved floden der, der er noget mindre end Emajõgi-floden, der løber gennem her i Tartu. Men på det seneste har jeg også været ret vild med små steder, en mindre flod og små grønne pletter ❤️

Og så kommer vi jo stadig komplet til Tartu! En ting er, at psykologen er her, så det er helt naturligt, og så tager vi også nogle gange toget i en halv time bare for at gå i botanisk have, og så tilbage til den egentlige natur på landet 🌞

Aa også, da vi var der i går, så vi 12-15 storke, der er jo some hundrede tusind af dem her om sommeren ❤️ Det ser vildt godt ud, når de flyver over markerne, og i Jõgeva skulle der være rig mulighed for at vise jer det med kameraet.