Travel memories – flyve over Grønland 🇬🇱

Under et halvt minut 🌞 og så har jeg nogle følelses-kreative-nyheder. At jeg har kigget på alle vores tusinder af billeder fra alle årene..

og som her med Grønland laver ting. Så der kommer også en video med billeder fra Danmark 🌺 vi var utroligt meget på Ærø, og så har vi været rigtig meget i Odense og boet et par andre steder også.

Jeg har også en billed-serie fra USA på et tidspunkt, men der er ingen deadline 🌞 det har været så super godt at kigge på det hele..

I kender jo min lange historie fra bloggen her, og for nogle også fra snakke & udenfor online 🌞 tusind, tusind tak for det.

i alt det her billed-arbejde har der været mange billeder af min familie, deres hjem og området jeg voksede op i. Dem putter jeg self. ikke nogen steder..

andet end at tage dem med til psykologen, så vi kan snakke om oplevelser. Vi skal i gang med et arbejde, som hun har advaret mig om kan være meget krævende..

hvor jeg skal gen-opleve traumerne, og se dem dybest i øjnene, og så give slip. Så det skal vi i gang med næste gang, og til det kan det måske være fint også at have billeder fra stederne & af personerne.