Vi får ferie i dag 🌞

Hej allesammen, vi får ferie i dag, eller Teivi gør 🦋 hvordan har I det? I kan altid finde mig på Instagram, hvor jeg hedder sorensalik, og hvis I har noget, der er svært at håndtere, kan I altid skrive til mig der ❤️

Vi har lige haft årets første torden! Lidt for meget at kalde det tordenvejr, for det varede kun some ti minutter, men torden var det. Så kan det være, at et større også er på vej.

Jeg var i botanisk have i går, hvor det er så smukt lige nu! Prime time i Tartu er lidt maj & august, så det er på vej. De lyserøde & gule buske blomstrer rigtig meget lige nu, og så er de første liljer på vej.

Hvert år er det nogle grønne liljer, der kommer først. De får ikke de der helt kraftige farver, men forbliver med grønne blomster. Og så kommer de andre lige om halvanden måned efter 🌺

I går da jeg kom hjem, bestilte vi cajun & sweet potato fries, og jeg fik et bæger Magnum, som de lovede er billionaire karamel, og det fejlede ikke ☺️

Teivi fik også en vegansk burger, den som Bill Gates har investeret i udbredelsen af ( 😀 ) og hun har snakket om den længe, så det var super godt! Jeg er også stadig helt besat af oliven, og vi har lidt planer om ..

at gå ned i den italienske specialbutik, der er ejet af italienere, og få grønne oliven, der skulle være noget bedre end standard supermarked.. og så lave dem til hummus!

Ellers så ser det ud til, at vejret er skiftet lidt, så vi netop har torden, så det bliver lidt hygge indenfor med læsning & YouTube. Det er også fint, for vi har haft rigtig meget at se til, især følelses-mæssigt. Så sommerhus er lige skubbet til vi ikke har så meget & til det er bedre vejr.

Psykologen sagde også, at netop når det sommerhus-projekt, udover at være nyde & bygge fremtid, også er vores værktøj til endelig at lægge alt det familie bag os.. at så skal det lige ske, når vi ikke har andet på tallerkenen.

En anden ting er, at vi er ved at finde ind til de politiske holdninger, der er mest os. Teivi går ikke så meget op i det, men man kan næsten ikke vokse op i Danmark uden at gå op i politik, det er noget, som danskere gør meget.

Og corona har hjulpet til det, det var i DR også, at mange enten flytter sig politisk. Eller finder ud af, at de måske hele tiden har hørt til et lidt andet sted. Og vi går jo super meget op i klima & natur, vil ikke have en bil, spiser vegansk & vegetarisk (skifter lidt mellem dem), går op i kærlighed & omsorg som det vigtigste i familien.

Og det hører måske til fra midten og så udad mod venstrefløjen. Der har psykologen så forklaret, at alt den tid vi var med vores familier & senere den her meget komplicerede konflikt med dem.. at der tog vi så meget afstand fra alt de står for..

og det har så flyttet sig til at vi er lidt ligeglade med hvad der sker i deres liv.. og i takt med det behøver vi ikke så meget at klinge til politiske, måske lidt konservative holdninger, der vil lægge et låg på folk som dem og hvad det kunne være..

Med psykologen er vi i gang med at adskille vores tankesæt fra den baggrund, vi voksede op i, og så stopper vores politiske holdninger også med at reflektere en afstand-tagen fra dem.

Vi vidste det ikke før psykolog, men vi kan få et liv, der er slet ikke er connected med vores familier, en ting vi altid fik prædiket ikke er muligt, men som self. er det 🌞