Life is good 🌞 og det er det smukkeste forår 🦋

Hej allesammen, åh, hvilken rejse, nu når man ikke kan rejse med et fly, så må vi jo gøre det emotionelt 😉

Hvordan har I det? Jeg har så meget energi til at snakke med veninder i øjeblikket, det er skønt, hvor jeg nogle gange, og jeg ved godt at det er okay med alle, men føler skyld over når min angst kommer i vejen for lige at få sagt hej til folk.

Men jeg føler i øjeblikket sådan en fornyet energi til hverdagen, hvor jeg også får udlevet nogle kreative drømme, det er ved at blive en tradition, at jeg hvert år laver ‘Tartu river beach town’, i år med naboens kat & Sveske med i videoen 🐱

Psykologen sagde for et par snakke siden, at vores hverdag bliver nemmere nu, efter vi havde alt det bygge følelser omkring sommerhus (lang forklaring, men det er få indlæg tilbage)..

og så alt det med at blokere min far ude, som jeg kan forestille mig, at han har mange meninger om, men det kan jeg ikke tage mig af 🙂 vi har virkelig måtte tage nogle beslutninger ift. vores sundhed psykisk..

og det har også betydet nogle udskiftninger i venskaber over lang tid, helt tilbage fra da vi flyttede her til Estland for snart syv pr siden. Det er helt andre, vi kender nu til en stor del, og det har været sundt.

Så vi kan have det godt med at have taget de rigtige valg, så vi gennem en kæmpe følelses-rejse kunne nå til i aften 😊 Teivi har strikket og bagt brød, og vi har fået os ramsløg i huset. Som vi har lavet pesto af, og så har jeg fundet ud af, at jeg elsker hummus med oliven i!

Vi besluttede, at for at vi kunne nyde mere, så ville vi tage på en food journey, og det tager vi full on. Så vi har smagt alle mulige ting, vi aldrig har fået før, og bestilt fra special-butikker, og spiser også langt mere grønt end nogensinde..

Vi har lavet u-begrænset frugt i huset, så vi spiser alt det vi vil, og bestiller mere. Det er så godt også igen for vores psykiske sundhed ☺️ Jeg ved ikke, hvad det er i appelsiner, der gør det, men de modvirker min angst-diagnose virkelig langsigtet.

At jeg over tid virkelig har kunne mærke en forskel i angst på u-begrænset appelsiner, og det er jo klart, at alt ift. sundhed også psykisk påvirkes af ens mad. Jeg tror måske, det er, at mit hoved bare får de sunde ting, som det har brug for 🙂

Og når vi bruger sund kost & kreativitet, og på det seneste også humor mere & mere, til at modvirke angst og problemer psykisk.. så tror jeg også, at der er tale om en langsigtet og stabil virkning.

Hos psykologen er der ting, vi gør for her & nu, og så den mere langsigtede indsats, og det er den langsigtede, jeg elsker mest, selv om den først viser resultater over lang tid.

Til gengæld er virkningen af den så også større & mere nede ved roden af problemerne, hvor krise-håndteringen her og nu mere har været toppen af isbjerget, at få styr på det.

Så der er ved at komme styr på det hele 🦋 har I også været på nogle journeys? Alt det bedste & tusind, tusind tak for at I følger med ❤️