Det nye, gamle Tartu 🌸 det nye, gamle normale i verden ❤️

Hej allesammen, det er altsammen okay 🙂 maailm on okay, me oleme okay 🌺 jeg skrev jo meget om, at det var sindssygt i verden, også her i Tartu, og det var det også.

Jeg skrev også om, at vi havde brug for heavy hjælp fra psykologen for at få styr på alle de følelser & hvilket setup for hverdagen, der passer til de følelser vi har nu .. efter en lang rejse..

Og nu virker det som om, efter en finale hvor people freakede ud i væremåde.. at verden & mennesker er ved at finde ind i en ny normal, meget formet af corona tiden.

Hvor folk igen har en lille smule styr på deres følelser ❤️ Og hvor Teivi & jeg kan omfavne socialt udsatte lidt mere igen 🙂 der var et problem ift. væremåde, det var der. Så vores følelser gav mening.

Men nu er der også ved at komme en ny verden, og af det nye følelser.

Og hvor jeg netop kunne gå ud i Tartu og opleve den gamle, hyggelige spirit, der stammer helt tilbage fra, da det var en hippie-by her. Og hvor vi igen ser traditionelle hippier hænge ud med en ødelagt guitar på ryggen og flosser på bukserne 🙂

Hvor man kan gå ned til springvandet og lave video, mens nogen spontant har fundet den ødelagte guitar fra ryggen frem og bryder ud i fællessang. Det er meget Tartu.

Og hvor de nye ambulancer skal døbes af en præst, ganske enkelt for sjov, som det er tradition her når vi får nye.. og vi kan gå rundt i parkerne i sandaler (og meget af året i seks lag vintertøj ☃️)

.. og bare være. Det er, det Tartu vi forelskede os i. Og det vender langsomt tilbage igen, nu hvor corona har skabt en ny, gammel normal. Hvor de her ting findes, og folk har noget styr på deres følelser..

og der bare er mere stille, end der var før. Jeg ville også sige, at jeg skrev jo, at de bygger overalt her. Men!

Det at Tartu people sagde stop det! Vi vil bo i en town og ikke i en city, at det har i noget tid fået bygge-projekterne til ikke at rykke sig og dem, der ikke er gået i gang endnu.. jeg tror de heldigvis bliver taget af bordet igen med et pennestrøg 🦋

Tartu people gider ikke et sportscenter blive bygget, hvor parken så lå før.. og en by med en halv million mennesker, når der lige nu er en femtedel af det. Vi vil beholde Tartu hippie spirit ❤️

Og at Teivi & jeg så i den der freak out i verden ville bo ude på landet er ikke underligt. Og vi fik så bygget et setup, hvor vi har et sommerhus ude på landet 🌞 og så for nu bare hviler stiller og roligt, lige her hvor vi er ❤️