Unge søger natur & kaffe i haven 🌲

Godmorgen allesammen, hvilken start på påsken! Som jeg skrev om, så er det en vild tid også når det kommer til væremåde fra dem, som er vrede over restriktionerne..

men har I fundet jeres oaser midt i kaos? 🌸 det er den ting, det skal handle om, nu når vi har sovet godt og psykologen guider os ift. hvad vi skal gøre som det næste..

om det skal være en komplet flytte ud i naturen, eller have to hjem, vores nuværende og et natur, og skal vi bruge sommerhus meget under corona for at komme lidt væk, eller..

alt det hvad der er rigtigt for os, kan psykologen netop hjælpe os med at finde et svar på 🐱 og vi snakkede om i går, Teivi & jeg, forskellen på at have støtte lige nu, og så ikke at have det.

og det er måske også noget af det, der er galt for bunden af samfundet med alt den vrede, vanvittige væremåde.. at ingen støtter dem i hverdagen.

Det er komplekst, for mens at støtte er alt de har brug for, så er det bare lidt svært at give støtte til dem i Men in Black der smadrer København hver weekend. Så før de kan få det, som de allermest savner & har brug for i hverdagen..

så må de lidt give os ressource-stærke en sådan mere motivation til at være der ikke kun for andre 12-tals, men også for dem 🙂 mest af alt savner de et knus & nogen som vil dem.

I hvert fald.. det er crazy i byerne lige nu..

så der var en artikel om, at ressource-stærke, 12-tals unge mere & mere søger kolonihaver, natur og andre typer haver, jeg er jo også i botanisk have som et eksempel.

Så Teivi & jeg er bare en lille flok i millioner af 12-tals måske især piger & kvinder, der lige nu bare ønsker en oase, et fristed..

væk fra Men in Black, der smadrer København, og væk fra bilræs og techno ud af sideruderne og flaske efter flaske af stærk alkohol.. ud i naturen at trække vejret frit 🌲

Jeg kan godt lide, at vi er en del af en større migration lige nu. Det giver en følelse af at høre til, at vi bare gør det, som alle de andre 12-tals også gør. Og at vi virkelig møder forståelse lige nu, hvis det endda er..

at vi under resten af corona, med alt den vrede hos maskuline over restriktionerne, kommer til at være nærmest mere i sommerhus end her i vores daglige hjem.. at det giver mening, folk kan se pointen i det.

Jeg skal snakke med psykologen i næste uge (påskeferie her i Estland er en uge efter Danmark, så jeg har en tid under ferien i Danmark 🐣 ).. og jeg tror, vi når frem til, at vi virkelig skal bruge noget tid væk, give os selv et frirum..

vi har kæmpet for en del værdier, og det er godt, men under corona er det bare større magter på spil, og det nytter ikke at dræne os selv ved at prøve på at blive her og slukke fest efter drikke-fest og ringe til politiet over techno fra macho-biler og..

den her ting er så voldsom og stor, at vi bare ville dræne os selv. Så måske er det bedre bare at tage væk, have bunden falde sammen socialt, som de er i gang med.. og så komme tilbage når tingene er mere normale igen 🙂

Som sagt så hvor meget tid vi kommer til at bruge i f.eks. sommerhus ved jeg ikke helt, men det skal vi prøve at finde ud af med psykologen.