Hygge-gåtur i solnedgangen & i sommerhus 🐱

Hej allesammen 🙂 det har været den vildeste start på påsken! Men hvordan har I det? Som sagt er min indbakke altid åben på Instagram eller Facebook 🌺 jeg har set andre 12-tals også virkelig tage sig af hinanden psykisk her i corona, og jeg vil gerne være med,

så stort eller småt I kæmper med, kan I til hver en tid skrive 🌞 På Facebook er det Søren Sälik Poulsen (I må også gerne sende en venne-anmodning 🌞 ) og på Instagram sorensalik ❤️

Teivi og jeg har jo besluttet, at vi flytter væk fra byen efter at have haft år i alt fra Tartu til Denver i USA, og på et tidspunkt især her under corona, må det gerne blive mere roligt.

Så i Teivi’s ferie tager vi i sommerhus, som mange også har fundet ud af her på det seneste, at det er en fin ting. Og så kan vi altid se på den flytte-ting, der gerne må tage et par år 🌞

Der er både at vi gerne vil ud i naturen, og lave en bål-aften og alt det hygge 🌞 i aften gik vi også tur i den smukkeste solnedgang, solen var kæmpe og helt rød, sommer-solnedgangene er startet!

Der, hvor solen er 4-5 timer om at gå ned lige over floden, i juli i 35c.. årh, det bliver godt! Og så vil vi også gerne væk måske i weekenderne inden vi flytter helt.

Bare fordi at vi alle skal bruge en maske og være hyggelige hjemme, så er enhver by i verden og også Tartu blevet et kaos af vrede over restriktionerne – fra maskuline, der synes de har ret til hvad de vil.

Så det er non-stop techno brage ud fra sideruderne i BMWer og Audi’er, de macho-bilmærker, som de elsker.. pop-up drikke sig død fuld fester, bilræs, vred bas baldrende ud.. Vi har været ved at blive sindssyge..

og jeg har speed-skrevet til psykologen at forklare den her væremåde, for vi har den ikke i os.. at fordi vi skal være hjemme og ikke kan gå i biografen, at så skeje ud på den måde..

så vi tager i sommerhus & hygger i weekenderne 🌳 som en pause, en oase.. og så er vores største grund til at ville af med corona, at så begynder de her maskuline måske at få en smule styr på deres væremåde..

Byer i verden er blevet til formel-1 hele natten & dagen, u-officiel natklub, skrigen i gaderne, så fuld at man falder i søvn på fortovet og brækker sig, smadrer flasker i botanisk have, smøger fra alt deres rygning, der er smidt ved siden af en perfekt fin skraldespand til det..

vi bliver sindssyge! Over den her store gruppe i samfundet. Men lige nu er det større magter på spil, så vi må sige, at vi ikke kan ændre det, men vi kan gøre det fint for os selv ved at bruge måske hver lørdag i sommerhus omgivet af den smukkeste natur, og sommer-solnedgang & cykelture 🌺