Det var sjovt at opleve million-byer, men efterhånden..🌳

Hej allesammen, det er så meget forår, og i dag har vi haft forårs-regn hele dagen. Det har været så hyggeligt, og så at det giver så meget grønt 🌺 bladene på træerne er ikke langt væk nu!

Hvordan har I det? Får I taget jer af det psykiske under corona? Jeg forklarede jo, hvorfor kommentar-funktionen ikke er i bloggen mere, men hvis I har lyst så snak med mig på Instagram eller Facebook 🙂

Teivi og jeg boede jo i først Odense, og jeg læste i Aarhus, så boede vi i million-byen København, Teivi har endda rendt rundt i gigantiske Denver i Colorado.. så Tartu, der er blevet Meget city i løbet af få år.

De bygger skyskrabere, trafikken er eksploderet, og bygge-kraner er overalt. Så også her i corona kom tiden bare til, at det var sjovt at opleve byer, men at vi begynder at længes efter noget mere roligt ❤️

Det var Tartu, da vi kom hertil, men den er ved at blive en actual city fra at være en town. Så i løbet af et par år & uden hastværk, for vi har det jo fint, så finder vi ud mere på landet. Ikke helt på landet, men en landsby. Det bliver godt for os.

Og det bliver godt for mine diagnoser også, og for Teivi’s arbejde. Hendes møder bliver mere & mere krævende og efterhånden med meget vigtige chefer, så der kan ikke være lastbiler & drønende techno-biler i baggrunden.

De begynder også at bygge veje med flere spor her, der er kommet en vej med 4 spor direkte i downtown, og det er ved at blive for meget for os. Så vi vil gerne have et lille hus med en have i et lille & natur-fyldt sted 🌳

Lige nu bor vi i en lejlighed, der er smuk & god, men vi savner vores egen indgang og at haven bare ville være vores og ikke med to store veje lige ved siden af. Trafikken er blevet vanvittig her!

Vi drømmen om at lave bål i haven, og efterhånden skal man cykle langt fra vores hjem for at komme ud i naturen, og fra en landsby er det jo meget mere lige der.

Faktisk vil jeg også sende den skønneste kærlige tanke til Bråskovgård Efterskole, hvor jeg gik for en del år siden. For aldrig har jeg været et sted, der i omgivelser var så rolige, og den ting var god for mig.

Det var på landet, og jeg lærte bare dengang som teenager, at jeg gerne vil det 🙂 Teivi voksede også op på landet, og det har været super sjovt med København og Nordamerika og.. men vi begynder at have lidt andre behov, nu når hverdagen blev så stor, og Tartu også blev meget stor.

Så vi ville elske at have Teivi’s karriere, der er online så det kan vi derfra.. i rolige omgivelser med natur og en have hvor vi kan få et drivhus. Og så har Teivi lovet mig en hundehvalp 😊🐶 jeg drak kaffe i haven for første gang i år!