Teivi har støvet sin spinderok af & en pointe hos psykologen 🌺

Hej allesammen 🌺 Teivi bager brød her til morgen, og hun har støvet sin spinderok af til at spinde uld om til garn efter ikke at have brugt den i et halvt år. Der skete så meget!

både på hendes arbejde, og så har vi haft så meget psykolog-proces at tage os af. Men det går godt nu, og låget der blev lagt over alle de svære følelser blev taget af, og de er efterhånden væltet ud.

Det var det sværeste, vi nogensinde har oplevet, sagde psykologen, nå et punkt hvor låget tages af hjertet & alt, alt vælter ud og man ser det hele i øjnene som en tsunami, der vælter ind over en.

Psykologen har forklaret, at det sker for alle i verden, især sidste år i 2020, netop under corona. At det er det, som corona gør ved folk. At låget tages af alle svære følelser, og alle 8-9 mia. i verden har det hele vælte ud..

og det kaos i verden som det så gav 🌞 ressource-stærke har så fundet fodfæste i det, og er ved at vænne os til en ny hverdag & verden, mens arbejderklassen og ned virkelig lider & har det kolossalt svært stadig.

Det var lidt i DR, at der er store elementer af den her nedlukning, som 12-tals-personlighederne faktisk nyder. Hvor stille der er, man kan fotografere rigtig godt, som netop mange 12-tals især piger liker at gøre, det er så behageligt at gå smukke ture nu.

Og naturen skinner meget mere 🌳 så der er om noget et socialt skel i verden!

Den ting har så netop også givet rigtig mange konflikter mellem dem, der klarer sig godt socialt og de, som ikke gør. På et tidspunkt var det så tilspidset, at jeg snakkede med psykologen om..

at en tredje verdenskrig nok ikke ville blive mellem nationer, men mellem sociale lag top og bund i samfundet. Der var en krigs-stemning. Og langsomt giver ressource-svage op nu, hvor det også var i DR.. at nu er det nye & permanente i verden begyndt at rodfæste sig.

Når det er lettere for Teivi & jeg nu, så er det, at netop den der krigs-stemning mellem top & bund i samfundet er begyndt at lette lidt.

Toppen sætter værdierne & kulturen & bestemmer og har pengene, og bunden er knækket – og det er der Mange problemer ved, som vi skal finde en løsning på. Men det er mindre konflikt.

Det er ikke ideelt, for mange kan ikke indfinde sig i et samfund for de stærke. Men det er den virkelighed, der er kommet under corona, og faktisk over de seneste ti år. Corona speedede en udvikling op, der var i gang allerede. Og det er tydeligt nu, hvem der bestemmer, så ikke så meget konflikt mere.

Men en masse sociale problemer i bunden, der er knækket & det skal løses.

For Teivi & jeg har det så været, at efter de her intense, kæmpe familie-konflikter, var vi nærmest allergiske overfor mere konflikt i vores hverdag. Vi havde bare brug for en pause, og kærlighed med andre mennesker.

Den pause får vi nu, i foråret 2021, selv om vi havde brug for den allerede i 2019. Men så kom netop det jeg skrev om med den her krigs-stemning i 2019 – 20. Hvor man kunne mærke de sociale, krigs-lignende spændinger mellem sociale lag, bare når man gik på gaden.

Der var gnister mellem ressource-stærke og svage, når de så hinanden. På et tidspunkt, hvor Teivi & jeg bare havde brug for en pause fra mere konflikt. Derfor blev vi så frustrerede. Vi kunne ikke rumme mere konflikt, og samfundet blev bare ved! Vi blev så trætte.

Og så er det først nu.. hvor den nye virkelighed efterhånden har knækket bunden af samfundet (med de medfølgende sociale problemer, som vi skal løse), at der ikke er så meget konflikt mere.

Og med langt mindre konflikt & gnister, så kan Teivi & jeg endelig, endelig få den pause, som vi har længtes efter 🌺